2777
2789

هرچی میگذره رفتاراش بدتر و بدتر میشه

دیگه بابت حرفای تحقیر کنندش و فحش و بی احترامیاش حتی عذر خواهی نمیکنه؛انگار دنبال بهونس باهام حرف نزنه؛جاشو عوض کنه؛بی توجهی کنه

با اینکه همیشه تو مشکلاتش کنارش بودم و همیشه از خودم گذشتم باز میگه تو و خونوادت برا من چیکار کردین؟این ماییم ک همیشه خیرمون ب شما رسیده!

اسم یه لقمه نون تو خونش خوردن رو میزاره خیر مطلق🙂

در بی تفاوت ترین حالت داره باهام زندگی میکنه نه چیزی براش مهمه،نه از جدایی میترسه و نه هیچ چیزه دیگه

نمیدونم چرا باهام اینکارو میکنه!بیشتر از این نمیدونم وقتی نمیخوادم چرا تمومش نمیکنه؟

من یکی خسته شدم از این وضع

دلم محبت میخواد،یه شام و ناهار باهم،یه دلگرمی دو نفره،یه حرف زدن با لحن خوب،اینکه یکی دلواپسم شه،هوامو داشته باشه

خیلی تنهام بخدا به هیشکی نمیتونم این حرفارو بزنم😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مطمئنی با کسی در ارتباط نیست ..اینا از علاعم خیانته خودم تجربه ش و داشتم ..الان اینایی که میگی من قشنگ حسش میکنم دردی که میکشی

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌

برعکس من خودم با شوهرم اینجوری شدم 

آخه ۵ سال خودم و خانوادم خیلی کوچیکمون کرد خیلی بی احترامی کردی خیلی دلمونو شکوند دیگه هیچ قلبی برام باقی نزاشته دیگه نمی‌تونم واقعا مثل قبلاً باهاش باشم خودش هم اینو میدونه ولی آنقدر خودخواه بخاطر خودش به هر قیمتی شده منو داخل زندگیش نگهمیداره

شاید داره زمینه جینی میکنه که مجبورت کنه از خانوادت براش پول بگیری با یک چیز گنده بکنی ازشون برای آق ...

انتظاراش ک از خونواده ی من خیلی زیاده

با اینکه میدونه بابای من ورشکست شده و اوضاع مالی خوبی نداره

باز میگه چیکار کردن برا من؟

عوضش بابای خودش رو پول خوابیده و حتی یه قرون حاضر نیس ازشون کمک بخواد

بابت فشارهای مالیش ب من اخم و تخم میکنه

میگه اعصابم خورده،تا حرف میزنم میگه رو مخم نرو،مگه کوری نمیبینی حال من بده

خب تقصیر من چیه این وسط

مطمئنی با کسی در ارتباط نیست ..اینا از علاعم خیانته خودم تجربه ش و داشتم ..الان اینایی که میگی من قش ...

از اول همینجوری بود فقط رفته رفته بدتر میشه و شدتش بیشتر

هیچوقت چیزی ازش ندیدم فقط بعد ها فهمیدم وقتی با من ازدواج کرد از لج دختری بود ک دوسش داشت

برعکس من خودم با شوهرم اینجوری شدم آخه ۵ سال خودم و خانوادم خیلی کوچیکمون کرد خیلی بی احترامی کردی خ ...

میفهممت

منم تو زندگی باهاش خیلی اذیت شدم ک بخوام بنویسم یه شاهنامه میشه فقط یکیو میخواد ک بره تاپیکای قبلمو بخونه

اما در کل بلوغ و سواد رابطه و ازدواج نداره و بزرگترین اشتباهشم همینه ک ازدواج کرده و خودش مثل خر گیر کرده تو گل

فقط عمر و جوونی من داره حروم میشه

حروم بلاتکلیفی یه ادم 

انتظاراش ک از خونواده ی من خیلی زیادهبا اینکه میدونه بابای من ورشکست شده و اوضاع مالی خوبی ندارهباز ...

این نقشه هست تا تحت فشار بزارتت براش پول جور کنی. محلش نده و زیر بار نرو اصلا وگرنه عاتش میشه. بهش بگو تن لشت رو وردار برو خونه ی بابات ازش پول بگیر اینجا نشین آینه ی دق من بشی.

انتظاراش ک از خونواده ی من خیلی زیادهبا اینکه میدونه بابای من ورشکست شده و اوضاع مالی خوبی ندارهباز ...

مگه پدر شما وظیفه ای داره که کمک کنه پول نداشت زن نمی‌گرفت اصلا در این مورد رو نده بهش گفت هم بگو آره هیچ کاری نکردیم هر جور دوست داری فکر کن 

بهش مطمئنی