2777
2789
عنوان

گربه🐈💎🌹🤍

| مشاهده متن کامل بحث + 398 بازدید | 41 پست
مامانم نمیذاره بیارم🥲

ای خدااا😂🤦🏼‍♀️

مامان منم نمیذاره ولی با کسی مه بیشتر از خودمه ازدواج کردم و آوردم😂🥹🤍

🌷 مهربانی، عطر دل‌انگیز روح‌های زیباست... 💖✨ 🦋 در آغوش آرامش، جهان همیشه لطیف‌تر است... ☁️💙 🌙 ماه که می‌تابد، رؤیاها زنده‌ترند... 🌸🌟 🎀 هر طلوع، فرصتی تازه برای درخشیدن است... 🌅💫 🍃 قلب‌هایی که با عشق می‌تپند، همیشه درخشان‌اند... 💞🌸

بیشتر ببینید
ایییی جونمممممم😍😍😍😍😍💋😍نمیخوابن شبا😂😂خاک براش گرفتی آب و غذا هم کذاشتی؟

واییی نههه😂🥲🤦🏼‍♀️اره همه چی گذاشتم واسش 

یه صلوات واسه حاجت رواییم میفرستی؟ 🥲امروز اولین روز محرم 1404 هست از خدا خواستم که حاجتمو بده و تا سال دیگه اگه حاجتمو داد همینجا مینویسم شما هم برا من دعا کنید🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای مادرر🥹🥹🤌🏻اسماشون چیه؟

مرسیی عشقمم💋🤍

دکمه 

تیله 

پیشول😂

🌷 مهربانی، عطر دل‌انگیز روح‌های زیباست... 💖✨ 🦋 در آغوش آرامش، جهان همیشه لطیف‌تر است... ☁️💙 🌙 ماه که می‌تابد، رؤیاها زنده‌ترند... 🌸🌟 🎀 هر طلوع، فرصتی تازه برای درخشیدن است... 🌅💫 🍃 قلب‌هایی که با عشق می‌تپند، همیشه درخشان‌اند... 💞🌸

بیشتر ببینید
ببین غذا خشک رویال کنین میخرم پانزده کیلویی اش رو هر پنج ماه یه بار تموم میشه که قیمتش۲۲ تومن هستخاک ...

فکر میکردم خیلی خرج دارن و فقط گوشت میخورن

چقدر غذاشون ارزونه

این کاربری دست سه تا رفیق دهه هشتادی گرگانیه😍😍

من عاشق گربه ام و تصمیم دارم سالهای آینده بیارمچون الان بچه هام کوچیک ان مشغله ام زیاده

منم اتفاقا یه بچه کوچیک شش ماهه دارم😂🤦🏼‍♀️💋🤍

بیشتر ببینید
خسته میشن خودشون خوابشون میبره🥹😂

ماشالله این از ظهره بازی میکنه هنوز بچس کی خسته میشه😭🥲😂

یه صلوات واسه حاجت رواییم میفرستی؟ 🥲امروز اولین روز محرم 1404 هست از خدا خواستم که حاجتمو بده و تا سال دیگه اگه حاجتمو داد همینجا مینویسم شما هم برا من دعا کنید🤍

ومنی که فوبیای گربه دارم 😒😒

اخییی چرا؟🌷🤍

بیشتر ببینید
فکر میکردم خیلی خرج دارن و فقط گوشت میخورنچقدر غذاشون ارزونه

جدی؟

بنظرم واقعا غذاشون خیلی گرون شده😂🤦🏼‍♀️

نه گوشت کلا نمیدم مرغ میدم💋🤍

بیشتر ببینید

الهییی😍😍😍💋🤍

ببین بخوام رو راست باشم تا شش ماهگی و مخصوصاااا شش ماهگی کل خونت رو به فنا میده🤦🏼‍♀️😂

بیشتر ببینید

انرژیشون زیاد بالاخره یجا بیهوش میشن😂😂

خانوم مترجم و تاجر بین‌المللی هستم👩🏽‍💼🌍✨                               عاشق و حامیِ حیوانات🐾🐎 وجترین هستم CEO انواع سالادهای مختلف دنیا | Fluent in 6 languages Fluent in vibes:)

مرسیی عشقمم💋🤍دکمه تیله پیشول😂

عزیزممم

خانوم مترجم و تاجر بین‌المللی هستم👩🏽‍💼🌍✨                               عاشق و حامیِ حیوانات🐾🐎 وجترین هستم CEO انواع سالادهای مختلف دنیا | Fluent in 6 languages Fluent in vibes:)

جدی؟بنظرم واقعا غذاشون خیلی گرون شده😂🤦🏼‍♀️نه گوشت کلا نمیدم مرغ میدم💋🤍

مگه نگفتی ۲۲ تومن

پول بستنیه که😂میلیون نگفتی که؟

این کاربری دست سه تا رفیق دهه هشتادی گرگانیه😍😍

اخییی چرا؟🌷🤍

گربه میبینم وحشت میکنم همش فکر میکنم موهاش به من میچسبه .یه بار ویلای مادرشوهرم اینا رفتم اونجا پر گربه بود تا مدتها حالم بد بود همش لباسامو میشستم جوراب هامو انداختم دور اصلا به اوضاعی ،دیگه عمرا برم ویلا شون ،

الهی یه روز بیاد که همه از ته دل شاد باشیم .🌹