2777
2789
عنوان

گربه🐈💎🌹🤍

398 بازدید | 41 پست

سلاممم خوشگلااا🦋🤍

خوبید؟

شبتون بخیر💖🌸

خواستم به تاپیک سرگرمی بزنم درمورد گربه

هرچیییی که دلتون میخواد بپرسید میخوام بهتون جواب بدم🌷🤍

و اینکه توی این تاپیک میخوام درمورد گربه های خودم حرف بزنم همراه با عکس فقط صبوری خیلیی زیاد میخواد😘

🌷 مهربانی، عطر دل‌انگیز روح‌های زیباست... 💖✨ 🦋 در آغوش آرامش، جهان همیشه لطیف‌تر است... ☁️💙 🌙 ماه که می‌تابد، رؤیاها زنده‌ترند... 🌸🌟 🎀 هر طلوع، فرصتی تازه برای درخشیدن است... 🌅💫 🍃 قلب‌هایی که با عشق می‌تپند، همیشه درخشان‌اند... 💞🌸

بیشتر ببینید

منم گربه دارم🥹

خانوم مترجم و تاجر بین‌المللی هستم👩🏽‍💼🌍✨                               عاشق و حامیِ حیوانات🐾🐎 وجترین هستم CEO انواع سالادهای مختلف دنیا | Fluent in 6 languages Fluent in vibes:)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوش بحالت گربه داری

خیلییی عشقننن واقعاا انکار دنیا رو دارم😍😍🤍

🌷 مهربانی، عطر دل‌انگیز روح‌های زیباست... 💖✨ 🦋 در آغوش آرامش، جهان همیشه لطیف‌تر است... ☁️💙 🌙 ماه که می‌تابد، رؤیاها زنده‌ترند... 🌸🌟 🎀 هر طلوع، فرصتی تازه برای درخشیدن است... 🌅💫 🍃 قلب‌هایی که با عشق می‌تپند، همیشه درخشان‌اند... 💞🌸

بیشتر ببینید

وای من امروز گربه گرفتم 

تا الان نخوابیده بازی میکنه میو میو میکنه کی میخوابن اینا

یه صلوات واسه حاجت رواییم میفرستی؟ 🥲امروز اولین روز محرم 1404 هست از خدا خواستم که حاجتمو بده و تا سال دیگه اگه حاجتمو داد همینجا مینویسم شما هم برا من دعا کنید🤍

منم گربه دارم🥹

ای جونممممم منم سه تا دارم🥹❤️

بیشتر ببینید
وای من امروز گربه گرفتم تا الان نخوابیده بازی میکنه میو میو میکنه کی میخوابن اینا

ایییی جونمممممم😍😍😍😍😍💋😍

نمیخوابن شبا😂😂

خاک براش گرفتی آب و غذا هم کذاشتی؟

بیشتر ببینید
ای جونممممم منم سه تا دارم🥹❤️

ای مادرر🥹🥹🤌🏻اسماشون چیه؟ 

خانوم مترجم و تاجر بین‌المللی هستم👩🏽‍💼🌍✨                               عاشق و حامیِ حیوانات🐾🐎 وجترین هستم CEO انواع سالادهای مختلف دنیا | Fluent in 6 languages Fluent in vibes:)

وای من امروز گربه گرفتم تا الان نخوابیده بازی میکنه میو میو میکنه کی میخوابن اینا

خسته میشن خودشون خوابشون میبره🥹😂

وای خدااااااااااچقدر هزینه دارن ماهانه

ببین غذا خشک رویال کنین میخرم پانزده کیلویی اش رو هر پنج ماه یه بار تموم میشه که قیمتش۲۲ تومن هست

خاکشون هم همون پنج ماه یه باز تموم میشه۳۰۰/۴۰۰

شکوندن وسیله هم خیلی خسارت میدن🤦🏼‍♀️😂

خوراکی هاشون هم ماهانه ۶۰۰ که اجباری نیست

و بهشون شینه مرغ یا فیله مرغ همراه سیب زمینی یا برنج و اینا هم میدم🦋🤍

بیشتر ببینید