2777
2789

شایدم ناشکری میکنم ،شرایطم جوری نیست جدابشم

همسرم اخلاقیات  مثبت زیاد داره. اما خیلیییی خسیسه جوری که واقعا من عذاب میکشم چون بابام خسیس نبوده 

چقد اذییت شدم سر همه چیه عروسی ، همه کارای عروسیو خودش کرده انگار من هیچم ،اخه چرا نباید عروسیش بهترین نباشه؟ چرا دوس نداره خرج کنه، با پدرشوهرمم قهرم دلم نمخواد ببینمشون

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهر منم خسیس بود ، خودت نباید کوتاه بیای از چیزی که میخوای اگر میدونی توانایی انجامش رو خیلی راحت داره 

کاری که من کردم این بود که با چند تا از فامیل هامون که خیلی لارج و پولدار هستن رفت و آمد میکنم و شوهرم اونا و خرج کردن هاشون رو که دیده ، روی اخلاقش،واقعا اثر گذاشته و بهتر شده و منم یه چیزی که میخوام و میدونم معقوله و اونم توانایی خریدش رو داره ، کوتاه نمیام تا بخره ، البته با زبون خوش

نمیگم که الان خیلی،لارج و بریز و بپاش شده اما درکل نسبت به اوایل خیلی تغییر کرده