2777
2789
عنوان

زن عموم بهم گفت بی ادب

667 بازدید | 8 پست

زن عموم شب زنگ زد گفت بیاین خونمون 

ما و عمو و زن عموی بزرگترم دعوت کرد

صحبت از وصلت و...شد  عموهام  گفتن مثلا علی(دامادشون،که شوهر عمه من میشه ) خیلی خودخواهانه رفتار میکنه و فکر میکنه بقیه نمیفهمن و...... 

من گفتم اون روز ک رفته بودیم لب رودخونه همه رو صندلی نشسته بودن حتی عروس خودش و..... از راه اومد ب من گفت از صندلی پاشو من بشینم، من ک پاشدم و نشست چیز مهمی هم نبود ولی ب نظررم عروسش ک از من کوچک ترم بود باید پا میشد جلو پدر شوهرش 

(اون موقع زن عموم هم کنار من نشسته بود) 

زن عموم برگشته ب من صاف نگاه میکنه جلو بقیه میگه تو بی ادبی 

تو باید پا میشدی

منم گفتم من اصلا بی ادب نیستم و از پشت سرم اومد ندیدم 

و ب نظرم همونجور ک احترام عروسش واسش مهمه، احترام بقیه هم باید مهم باشه و اگر درستشو بخوایم عروساشون باید بیشتر احترام میذاشت 

خوب گفتی 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه چی بگم ارتباط کم کن این مهمونی ها که این عمو میاد اون میاد میشنند حرف این و اون میکشند وسط رفتار بقیه تجزیه تحلیل میکنند با هم میرن همچین دورهای بیرون شهری لب رودخانه و اینا این خانواده ها سم خالص هستند هر چقدر دورتر باشی سلامت روان خودت بیشتر میشه 

من بودم جواب بدتری به زن عمو میدادم جوری که هم معنی ادب رو بفهمه هم ادب شه

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.