2777
2789

من خونم ۱۰سال ساخته مصالحش خوبه تاحالا نم زدگی نداشته همکفه 

۷سال دست مستاجرا بود و هربار لوله کشی ها سالم 

دوبار نقاشی و کاغذ کردم پمپ هم داره ک اونو قبلا واس خودم گذاشته بودم فقط بابت حمام 

وگرن فشارش خوبه

مستاجری ک اومد گفت پمپ لازم ندارم دوتای بعدی هم اصلا درباره پمپ حرفی نزدن و گذشت تا آخری ک خودش تاسیسات کار می‌کرد اونم اشکال نگرفت اصلا اسم پمپ نیاورد تازه عروس دامادم بودن 

الان از قبل عقد اجاره دادم ۱ساله

ب ی زن و شوهر چندبار گفتن پمپ نم میده و لوله اش خرابه هربار ب مامانم زنگ‌زدن لوله کش آوردیم یبار ۱۵۰۰ گفتن هزینه شده یبارم از اجاره برداشتن کم کردن 

باز امروز زنگ‌زده دوباره ک پمپ خرابه اینو ۱۰تومن می‌خرن بفروش ی پمپ کوچکتر بزار واسم 

ب مامانم گفتم گفت اون بازیشه و کلا شیر پمپ ببنده همکف چ نیاز ب پمپ داره 

خودم اونجا زندگی میکردم فقط جمعه ها کم فشار میشد مثلا صبح تا ساعت ۲ظهر

بهش گفتم شیر پمپ تو اتاق خوابه از اونجا قطع کن نم نزنه گفت ن مثلا میخام حیاط بشورم چی کم فشاره لازم دارم 

مامانم گفت پیام بده بگو یا پمپ قطع کن انگار وجود نداره یا نمیخای خالی کن موعدش دی ماه هست 

بخام ب حرف مستاجر کنم ضرر داره پمپ منو دست دو می‌خرن واسش باز نو بخرم اخه اصلا همکف ها اونجا پمپ ندارن من واس دلخواه خودم اضافی گذاشته بودم 

بنظرتون چکار کنم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قشنگ یه تاسیساتی ببر پمپ رو ببینه که واقعا خراب بوده یا نه تازه بگو تو قرارداد پمپ ننوشتیم که بگو پس من اینو ورمیدارم اگه خودتون لازم داشتین یکی بخرین استفاده کنین موقع اسباب کشی هم وردارین ببرین

قشنگ یه تاسیساتی ببر پمپ رو ببینه که واقعا خراب بوده یا نه تازه بگو تو قرارداد پمپ ننوشتیم که بگو پس ...

ن پمپ خراب نیس گفت چون پمپ قوی هست ۴اسب هست ب لوله ها فشار میاره بفروش نیم اسب بخر 

ن پمپ خراب نیس گفت چون پمپ قوی هست ۴اسب هست ب لوله ها فشار میاره بفروش نیم اسب بخر

بگو من این پمپو ورمیدارم چون تو قراردادمون به پمپ اشاره نشده

شما هم خواستین یکی واسه خودتون بخرین

پکپ چهار اسب برای خونه تک واحدی خیلی زیاده راست میگن یکبار یکی بخر بزار جاش برای همیشه

این ۴اسب رو مستاجر گفت خودم نمیدونم ولی پمپ سالمه 

کلا خاموشش کنه چون همکف پمپ لازم نداره کل ساختمون هم ۵،۶طبقه  

بعضیاشون پمپ ندارن چجوری زندگی میکنن