2821
2789
عنوان

خون شد🥺

431 بازدید | 8 پست

امشب یه مهمون ناخوانده رسید... بدون دعوت، بدون خبر، یهویی چپوند تو زندگیم! آخه عزیزم، من که برنامهریزی کردم فردا شلوار سفید بپوشم 😂 الان چی؟!  

راستی، اینجا یه لحظه سکوت می‌کنیم برای تمام شلوارهای سفیدی که قربانی این ماه شدن... روحشون شاد 🙏✨  

حالا دیگه میدونم چرا امروز انقدر هوس شکلات کردم... بدنم خودش از قبل می‌دونست قراره چه خبر بشه! 🤦‍♀️😂  

به هر حال، خوش اومدی عزیزم... ولی لطفاً ماه بعد یه *کمی* دیرتر بیا، باشه؟ مثلاً روزای حقوق؟ 🤣💸  

منم اون لولیتا عروس حجله بسته/که شده حالا عروسک شکسته!!! 

مگه تقویم براش ندارید

از کاربرایی که دستشون جایی بند نیست و خشمشون رو توی پیام ها سربقیه خالی میکنن دوری کنید. اینا همه رو دشمن خودشون میبینن و دنبال التیام ناکامی های شخصی هستن.

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

مهمون منم امروز اومد 🥴

عمیقا دوست دارم برم اونجا که فصلاش برعکس کل دنیاست! کریسمسش تو تابستونه و بجای آدم برفی، آدم شنی تو ساحل درست میکنن. کی به کیه؟! شاید منم یه روز یه اوزی لیدی شدم 🌠

من سر موعد نیستم عقب و جلو میفته آخه 🫠 تقویم کارم نمیاد

خب اینو باید حل کنی 

جلو و عقب شدت تاریخ پریود یعنی بدنت داره الارم میده که کارکردش سالم نیست

از کاربرایی که دستشون جایی بند نیست و خشمشون رو توی پیام ها سربقیه خالی میکنن دوری کنید. اینا همه رو دشمن خودشون میبینن و دنبال التیام ناکامی های شخصی هستن.

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز