2777
2789
عنوان

خون شد🥺

430 بازدید | 8 پست

امشب یه مهمون ناخوانده رسید... بدون دعوت، بدون خبر، یهویی چپوند تو زندگیم! آخه عزیزم، من که برنامهریزی کردم فردا شلوار سفید بپوشم 😂 الان چی؟!  

راستی، اینجا یه لحظه سکوت می‌کنیم برای تمام شلوارهای سفیدی که قربانی این ماه شدن... روحشون شاد 🙏✨  

حالا دیگه میدونم چرا امروز انقدر هوس شکلات کردم... بدنم خودش از قبل می‌دونست قراره چه خبر بشه! 🤦‍♀️😂  

به هر حال، خوش اومدی عزیزم... ولی لطفاً ماه بعد یه *کمی* دیرتر بیا، باشه؟ مثلاً روزای حقوق؟ 🤣💸  

منم اون لولیتا عروس حجله بسته/که شده حالا عروسک شکسته!!! 

مگه تقویم براش ندارید

از کاربرایی که دستشون جایی بند نیست و خشمشون رو توی پیام ها سربقیه خالی میکنن دوری کنید. اینا همه رو دشمن خودشون میبینن و دنبال التیام ناکامی های شخصی هستن.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مهمون منم امروز اومد 🥴

عمیقا دوست دارم برم اونجا که فصلاش برعکس کل دنیاست! کریسمسش تو تابستونه و بجای آدم برفی، آدم شنی تو ساحل درست میکنن. کی به کیه؟! شاید منم یه روز یه اوزی لیدی شدم 🌠

من سر موعد نیستم عقب و جلو میفته آخه 🫠 تقویم کارم نمیاد

خب اینو باید حل کنی 

جلو و عقب شدت تاریخ پریود یعنی بدنت داره الارم میده که کارکردش سالم نیست

از کاربرایی که دستشون جایی بند نیست و خشمشون رو توی پیام ها سربقیه خالی میکنن دوری کنید. اینا همه رو دشمن خودشون میبینن و دنبال التیام ناکامی های شخصی هستن.

2790
2778
2791
2779
2792