2777
2789
عنوان

شب جمعه خود را چگونه میگذرانید

| مشاهده متن کامل بحث + 2022 بازدید | 90 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من به سدت دلم گرفته از غروب هم کلی گریه کردم دلم پر درده نمیدونم چجوری خدا رو قسم بدم حاجتم و بده نم ...

عزیز ایام قمر در عقرب حالت سنگینی داره سعی کن خودت رو تسکین بدی و اگر لازمه سوگواری کنی

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                 صبح میشه این شب،باز میشه این در.. ای که مرا خوانده راه نشانم بده دعا کنید برام 🥲

بقیه رفتن مهمونی منم تو اتاق کپیدم. 

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

موسیقی گوش دادن

چه آهنگی؟

من که فقط سانگ سرا میرم خیلی خوبه

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                 صبح میشه این شب،باز میشه این در.. ای که مرا خوانده راه نشانم بده دعا کنید برام 🥲

بقیه رفتن مهمونی منم تو اتاق کپیدم.

چرا تو نرفتی

من تو یه اتاق خوابشوهرم تو یه اتاق دیگه خوابقهر نیستیماهر کی هر جا تیر بخوره همونجا میفته میخوابه

من با دوتا بچه که مثل کوالا چسبیدن بهم 🙃🙃🙃 هرکدومشون میخوابه اون یکی میچسبه🤣🤣🤣

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

منتظرم از سرکار بیاد تا یه ساعت دیگ اگ برسه

براش شامو اماده کردی

چقدر دیر از سر کار میاد

یه سریال دانلود کردم ،تا نصف شب سریال میبینم و بعدش میخوابم

چه سریالی؟