2777
2789
عنوان

شب جمعه خود را چگونه میگذرانید

| مشاهده متن کامل بحث + 2023 بازدید | 90 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من به سدت دلم گرفته از غروب هم کلی گریه کردم دلم پر درده نمیدونم چجوری خدا رو قسم بدم حاجتم و بده نم ...

عزیز ایام قمر در عقرب حالت سنگینی داره سعی کن خودت رو تسکین بدی و اگر لازمه سوگواری کنی

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                 صبح میشه این شب،باز میشه این در.. ای که مرا خوانده راه نشانم بده دعا کنید برام 🥲

بقیه رفتن مهمونی منم تو اتاق کپیدم. 

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

موسیقی گوش دادن

چه آهنگی؟

من که فقط سانگ سرا میرم خیلی خوبه

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                 صبح میشه این شب،باز میشه این در.. ای که مرا خوانده راه نشانم بده دعا کنید برام 🥲

بقیه رفتن مهمونی منم تو اتاق کپیدم.

چرا تو نرفتی

من تو یه اتاق خوابشوهرم تو یه اتاق دیگه خوابقهر نیستیماهر کی هر جا تیر بخوره همونجا میفته میخوابه

من با دوتا بچه که مثل کوالا چسبیدن بهم 🙃🙃🙃 هرکدومشون میخوابه اون یکی میچسبه🤣🤣🤣

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

عزیز ایام قمر در عقرب حالت سنگینی داره سعی کن خودت رو تسکین بدی و اگر لازمه سوگواری کنی

ی دردی تو دلمه ی غصه ای دارم که فقط و فقط گره ی کارم به دست خود خدا باز میشه دعام کنید بی زحمت 

منتظرم از سرکار بیاد تا یه ساعت دیگ اگ برسه

براش شامو اماده کردی

چقدر دیر از سر کار میاد

یه سریال دانلود کردم ،تا نصف شب سریال میبینم و بعدش میخوابم

چه سریالی؟

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 34 دقیقه پیش
2791
2779
2792