2777
2789
عنوان

به نظرتون بهم تیکه انداخت

92 بازدید | 8 پست

؟ 

یکی پرسید با استاد حرف زدی گذاشت برگه تو ببینی بعد نمرتو اضافه کرد؟ گفتم اره ۱۹ شده بودم کرد ۲۰

بعد کلی راجع به چیزای دیگه بام حرف زد بعد اخر سر که باش خدافظی کردم برگشت بهم گفت "مبارک باشه" بنظرتون منظورش چی بود؟

من واقعا فک میکنم داشت تیکه مینداخت و مثلا مسخرم کرد. اگه اینطوریه میخام دیه نگاشم نکنم چون حوصله ی کسیکه بم چرتوپرت بگه رو ندارم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منظورش این بوده ک عذرمیخوام رفتی بهش دادی ک نمره داده بهت

نه فک کنم حسودیش شده که نمرم از نمره ی اون بیشتر شده. این مبارک باشه رو یا از رو حسودی گفته یا همینجوری. ولی میخواستم ببینم کسی همینجوری میگه مبارک باشه که ۲۰ شدی یا نه

نه فک کنم حسودیش شده که نمرم از نمره ی اون بیشتر شده. این مبارک باشه رو یا از رو حسودی گفته یا همینج ...

من چندسال دانشجو بودم از نظر من اینه منظورش ک با استاده ریختی روهم ک بهت نمره داده همین

بازم هرجور خودت دوس داری تعبیر کن حرفشو

ولی کلا ب دخترا نگو فلان بوده ۲۰ داده بگو خودم ۲۰ شدم

با افتخار لرم❤️