2777
2789
عنوان

تنهام

| مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 34 پست
خب ببخشید دوست گلم ولی شما که انقدر ضعیفی که از حرف و حدیث مردم میترسی و حساب میبری و شوهرت رو میفرس ...

از حرف مردم نمی‌ترسم از زبون نیز مادرش میترسم که اخرشم باعث میشه منوهمسریم بحثمون بشه.

تا حالا نشده بیان خونه ما منو همسرم حرفمون نشه درسته زود فراموش میکنیم اما خب هست دیگه

کی بشه منم تیکر بارداری بزارم ومنتظر اومدن نینیم باشم؟؟؟!!! من به دستای خدا خیره شدم 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

از حرف مردم نمی‌ترسم از زبون نیز مادرش میترسم که اخرشم باعث میشه منوهمسریم بحثمون بشه. تا حالا نشده ...

سیاست داشته باش تا بحثتون نشه 

ببین تو الان رو دل خودت پا میزاری و میریزی تو خودت همین باعث میشه به همسرت هم گیر بدی و سر اون خالی کنی 

نه بزار اذیت بشی نه همسرت رو اذیت کن

یه گوشت در یه گوشت دوازه بزار هرچی میخواد بگه  

میدونید بچه ها من یه اخلاق مزخرف دارم که از خودم متنفرمیشم اونم اینکه جواب بدی رو نمیتونم بابدی بدم یا قیافه ناراحت بگیرم همیشه هرکاری کردن به خاطر احترام بهشون نادیده گرفتم و خوبی کردم.اما این کارش دیگه خیلی بده 

همسرم وقتی سرباز بود مادرش دید شبا پیرهنشو بغل میکردم و اینقدر گریه میکردم تا خوابم ببره بااین حال امشب خودش باعث جدا خوابدنمون شده

کی بشه منم تیکر بارداری بزارم ومنتظر اومدن نینیم باشم؟؟؟!!! من به دستای خدا خیره شدم 

عزیزم به نظر من میتونستی خیلی راحت این موضوع رو حلش کنی برای خودت.با این تفاوت که سه تا تشک مینداختی تپ حال و سه تایی کنار هم میخوابیدین.مادر شوهرت،شوهرت و تو . با روی خوش از حرف مادرشوهرت استقبال میکردی.میگفتی خیلی هم خوبه.تنوع میشه.

میگفتی حق داری دلت تنگ شه.من که فلان سال از ازدواجم میگذره،بدون شوهرم نمیتونم بخوابم.اینجوری با یه تیر دو نشون میزدی.

ولی اینکه خودتو جدا کردیو بی تفاوت خوابیدنت،به شوهرت اینو نشون میده که برات مهم نیست.در صورتی که برات موضوع مهمیه...نخواه با سکوت اینو به شوهرت بفهمونی.مردا مثل ما فک نمیکنن.باید باهاشون اصل مطلبو گفت.