2777
2789
عنوان

چقد حالم از مرد جماعت به هم میخوره

121 بازدید | 12 پست

لباسای گشاد تیره میپوشم بدون کوچکترین بدننمایی

صبح که رفتم فروشگاه وسایل بخرم دو تا کارگر داغون یجوری نگاه میکردن حالم ازشون بهم خورد

یکم پیش هم که میومدم خونه یه حروم لقمه برگشت بهم تیکه انداخت خیلییی حرف بدی زد اصلا نمیشه اینجا گفت

بهشون فحش دادم ولی دلم خنک نشد چقدر میتونن بدبخت باشن یسریا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مطمئن باش یسری ( بعضی ) از اون مدل زنا میان میگن : خب لابد رفتار و پوششت بد بودهههه ، مردا هر کاری بخوان بکنن و هر حرفی بزنن عیب نداره فقط زن مقصره 🤡

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

ربطی به پوشش نداره عزیزم بعضی مردا تاکید میکنم بعضیشون لاشی وهیزن دست خودشونم نیس مریضن و اینجوری لذت میبرن انگار 

هر هوس را به غلط عشق حسابش کردیم💔                              تاوان یا تقاص هرچه میخواهی نامش را بگذار؛من اما فقط میدانم؛خدا از اشکهای هیچکس نمیگذرد.

مطمئن باش یسری ( بعضی ) از اون مدل زنا میان میگن : خب لابد رفتار و پوششت بد بودهههه ، مردا هر کاری ب ...

یه دلیلش لاپوشی و پوشوندن هیزی و کثافت کاری شوهراشونه 

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

یه دلیلش لاپوشی و پوشوندن هیزی و کثافت کاری شوهراشونه

دقیقا

ذهن خودشونم خرابه

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

دقیقاذهن خودشونم خرابه

امضات عالی،اون تهشم که عشقه بژی کُرد❤️

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

امضات عالی،اون تهشم که عشقه بژی کُرد❤️

ممنون عزیزم 🥲😍❤️ بژیییی ❤️✨️

امضای شما چقد مفهومی و پر از حس خوبه 😍 کیف کردم ازش

ممنون عزیزم 🥲😍❤️ بژیییی ❤️✨️امضای شما چقد مفهومی و پر از حس خوبه 😍 کیف کردم ازش

قربون نگاهت عزیز❤️😘

قربون نگاهت عزیز❤️😘

❤️🫂 خوش قلبِ مهربون