2777
2789
عنوان

بچه های طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 2802 بازدید | 72 پست
بچتو وردار برو يه شهر ديگه پيدات نكنه منكه دنيا نيومده فكر اينم هيچوقت نميتونم ازش جدا بشم

به همین راحتی نیست که بچه قراره مدرسه بره پیداش میکنن

خدایا به بزرگیت قسمت میدم سایه هیچ پدر مادری رو از روی سر فرزندانش کم نکن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه جوری اخه میشه مگه ؟

پول کافی برای رهن خونه یا خرید خونه داری؟

حرفه ای هنری داری؟ شاغلی؟ میتونی هم پدر باشی هم مادر؟ اگه همه اینا اره برو یه شهر دیگه

👈به بچه ها یاد بدید که به غریبه ها👥👤 بگویند خانم  یا آقا عمو یا خاله گفتن موجب حس اعتماد در کودکان می شود و می تواند به راحتی کودک را فریب دهد
پدرش خیلی عوضیه . خیلی مطمئنم نمیزاره

تو عکس العمل نشون نده .اگه نزاشت دخترت خودش برمیگرده مردا حوصله جمع کردن بچه ندارن اونم دختر

مامانم همیشه میگه تا وقتی یکیو پیدا نکردی که برات مثل بچه‌ت باشه نرو توی رابطه، ازدواج!یه بار که پرسیدم یعنی چی، گفت یعنی مثل بچه ای که از گوشت و پوست و استخون خودته باشه برات، نه خوبشو، نه بدشو، نه خوشگلشو، نه زشتشو، نه داراشو، نه فقیرشو حاضر نباشی با کس دیگه‌ای عوض کنی، هر عیب و ایرادیم که داشته باشه دلت نخواد یکی بهترشو بیاری به جاش، چون برات بهترینه در هر حالتی.‌‌..وقتی ازدواج کن که مطمئن باشی می‌تونی توی سختیا، نداریا، مریضیا، گرفتاریا مثل یه مادر بمونی به پای آسمون ابری و آفتابی زندگیِ طرفت، گاهی عینک آفتابی بزنی، گاهیم چتر بگیری دستت!:))
مطمئن باش نمیبره پدرش  چون مردا خودخواه تر از این حرفان بچه هم دیگه تو سن ۷سالکی و بعد چندسال ...

اره همه میگن عرضه نداره نگه داره ولی من دل تو دلم نیست . نه اصلا جلوش وا ندادم 

اره همه میگن عرضه نداره نگه داره ولی من دل تو دلم نیست . نه اصلا جلوش وا ندادم 

عاره اصلا پیش کسی هم نگو ک ی وقت ب گوشش برسه

بذار فکر کنه برات مهم نیس

اتفاق خوب زندگیم بیافت... قول می دهم جای تمام دستهای دنیا..بگیرمت..💔

فک میکنم از طریق دادگاه میتونی دوباره حضانتش رو بگیری

ضمنا 9 سال قمری دخترت پر شه حق انتخاب رو به خودش میدن.چند نفر رو هم دیدم قبل 9 سالگی به انتخاب خودشون یکی رو انتخاب کردن نمیدونم دیگه برچه اساسی

ولی با وکیل خوب مشورت کن

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
تقریبا اره ولی خب میتونه قانونی اقدام کنه نمیتونه ؟

عزیزم این فکرا از سرت بنداز بیرون همچین چیزی نمیشه.فردا پس فردا که بچت خواست بره مدرسه فوری میتونن از طریق قانون پیداتون کنن

خدایا به بزرگیت قسمت میدم سایه هیچ پدر مادری رو از روی سر فرزندانش کم نکن
تقریبا اره ولی خب میتونه قانونی اقدام کنه نمیتونه ؟

قانونیش ک میتونه اما بستگی ب زرنگی خودت داده که کدوم شهر بری و چطور بپیچونیش

👈به بچه ها یاد بدید که به غریبه ها👥👤 بگویند خانم  یا آقا عمو یا خاله گفتن موجب حس اعتماد در کودکان می شود و می تواند به راحتی کودک را فریب دهد