2777
2789
عنوان

بچه های طلاق

2802 بازدید | 72 پست

خانوما کدومتون جدا شدین و بچه اتون پیش پدرشه ؟ اطرافتون دیدین ؟

من بچه ام هفت سالگی باید بره پیش پدرش و الان ۵ سالشه . شب ها که فکر میکنم به رفتنش دیونه میشم 😢

واقعا نتونستم اون جهنم رو تحمل کنم . وگرنه میسوختم و میساختم به خاطر بچه ام . ولی به خودم اومدم دیدم بچه امم داره عذاب میکشه از دعواهای ما 😢 از اینکه مادرش کتک بخوره 😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بزار بره بعد برمیگرده پبشت 

مامانم همیشه میگه تا وقتی یکیو پیدا نکردی که برات مثل بچه‌ت باشه نرو توی رابطه، ازدواج!یه بار که پرسیدم یعنی چی، گفت یعنی مثل بچه ای که از گوشت و پوست و استخون خودته باشه برات، نه خوبشو، نه بدشو، نه خوشگلشو، نه زشتشو، نه داراشو، نه فقیرشو حاضر نباشی با کس دیگه‌ای عوض کنی، هر عیب و ایرادیم که داشته باشه دلت نخواد یکی بهترشو بیاری به جاش، چون برات بهترینه در هر حالتی.‌‌..وقتی ازدواج کن که مطمئن باشی می‌تونی توی سختیا، نداریا، مریضیا، گرفتاریا مثل یه مادر بمونی به پای آسمون ابری و آفتابی زندگیِ طرفت، گاهی عینک آفتابی بزنی، گاهیم چتر بگیری دستت!:))
عزيزم خيلي كار خوبي كردي بچه تو اون جهنم نابود ميشد  ان شاالله باباش راضي ميشه بادشما مي مونه& ...

خدا از دهنت بشنوه فقط ارزومه یه زن بگیره که هیچ رقمه حاضر نباشه دخترمو نگه داره . دخترم خیلی عاطفیه غصه میخوره از نبودن من😢

مطمئن باش نمیبره پدرش 

چون مردا خودخواه تر از این حرفان

بچه هم دیگه تو سن ۷سالکی و بعد چندسال زندگی کنار شما خودش نمیمونه و نمیتونه دوری شمارو تحمل کنه

تنها کاری ک میکنی فقط و فقط هرگز خودتو حساس نشون نده ب این قضیه ک همسر سابقت متوجه بشه و ب عنوان نقطه ضعف ازش سواستفاده کنه و بخواد اذیت کنه

اتفاق خوب زندگیم بیافت... قول می دهم جای تمام دستهای دنیا..بگیرمت..💔

دختر تا 7 سالگی با مادره.از 9 سالگی خودش انتخاب میکنه با کی زندگی کنه.توی این دوسالم بخاطر اینکه بچه اذیت نشه حکم رشد میگیره و با مادر میمونه

خدایا به بزرگیت قسمت میدم سایه هیچ پدر مادری رو از روی سر فرزندانش کم نکن