2777
2789
عنوان

به پسر همسایه گفتم بغلیتونم🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 1008 بازدید | 45 پست
یه مدت بگذره از سرتون میفته،یه حس دوس داشتن زود گذره

فعععععک نکنم تازه داره اوج میگیره

خصوصا که این اتاقم اتاق سابق اونه😐

نیازمند ۱۰ کیلو ماهیچهتیکر اعتیادم به موبایل منبع وسواسمخدایا دورت بگردم امروز پدرو مادر درونم بهت قول میدن اینکارو میکنم بدرود تا ۱ فروردین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بکش بیرون از این پسر همسایهنمودی مارو با تاپیکات

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

آقا درکم کن من تو این دوسال وجودش اینطور نبود که الان با نبودش هستم

نیازمند ۱۰ کیلو ماهیچهتیکر اعتیادم به موبایل منبع وسواسمخدایا دورت بگردم امروز پدرو مادر درونم بهت قول میدن اینکارو میکنم بدرود تا ۱ فروردین

اخه با پسرهمسایه؟😐درکتون نمیکنم

خب دله دیگه

یاعلییی🤣🤣🤣🤣واکنش راننده اون لحصه چی بود؟؟

یه لحظه اینجوری شد😳 بعد گفت ممنون 

داشتم پیاده میشم دیگه درو کوبیدم فرار کردم 😑😑

هر هوس را به غلط عشق حسابش کردیم💔                              تاوان یا تقاص هرچه میخواهی نامش را بگذار؛من اما فقط میدانم؛خدا از اشکهای هیچکس نمیگذرد.

😂😂😂😂،حتما شبا هم رویا پردازی میکنی باهاش🤣🤣

آره جدیدا اینطور شدم

وایییییییییییییی فک کن تو این دو سال عین خیالمم نبود واقعا کاربرا راس میگن نمیدونم چرا

آره جدیدا اینطور شدموایییییییییییییی فک کن تو این دو سال عین خیالمم نبود واقعا کاربرا راس میگن نمیدو ...

پس حسابی دوسش داری😅

ان شا الله میاد و بهت پیشنهاد میده

Mathematics teacher

پس حسابی دوسش داری😅ان شا الله میاد و بهت پیشنهاد میده

هعیییی هر چی صلاحه

لرو بگو من همون بغلیتونم میخام تو بغلیتون بشم😁😁😁😁

🤣🤣🤣🤣 اون فععععک نکنم اصلا یادش باشه دوساااال پیییییش