2777
2789
عنوان

چه برنامه هایی واسه عید غدیر دارین😍🤍

| مشاهده متن کامل بحث + 1101 بازدید | 109 پست
عزیزم نذری که فقط این نیست بین مردم توزیع بشه روز غدیر بهترین غذا رو برا خانواده خودت درست کن و اون ...

چشم عزیزم امتحان میکنم تو زندگی خیلی غم و غصه دارم بخدا از بچگی ی نفسی هست همه راحت میکشن من تو دلم مونده هنوز حس نکردم این نفس رو راحت بکشم همیشه بغض مونده تو گلوم

هرکی امضای منو خوند ی صلوات بفرسته شاید خدا قبول کرد زجری که از بچگی با از دست دادن مادرم کشیدم ارامش از خونمون رفت دیگه برنگشت دوباره بگرده هرچند محال میدونم ارامش واسه خودم نمیخوام ولی واسه خانواده ام میخوام سروسامان بگیرن نمیدونم تاوان چه گناهی رو سی ساله پس میدیم تمومی نداره خدایا فراموشمون نکن

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

احساس میکنم دارم سیاسی اش میکنن جهت یار کشی

غدیر از همون اول سیاسی بوده از بس سکوت کردیم ۲۵ سال امیرالمومنین علی علیه السلام خانه نشین شد 😞

همسرش شهید شد دقیقا ۷۵ روز بعد رحلت پیامبر 

غدیر سیاسیه 

ما اون قدیمها نبودیم اما حالا که هستیم عهد و پیمان میبندیم امیرالمومنین علی علیه السلام وصی رسول خداست ✌️✌️

❤❤❤
مام قراره روز شنبه جشن بگیریم مامانم میخواد جشن بگیره یه عروس نیازمند دعوت می‌کنیم ان شاء الله یه جش ...

ووی چقدر قشنگگگگ🥹😍🤍 قبول باشه کیف کردم

عاشق خوابم 🦥💜

اگه خدا قبول کنه یادم نمیره هرنماز دعاتون مبکنم قطعا که اسمتون کلا حافطه ذهنم بشه فقط کاش خدا به قلب ...

مام گناهکاریم عزیزم ، اما هممون بنده شیم عاشق هممونه🤍

عاشق خوابم 🦥💜

چشم عزیزم امتحان میکنم تو زندگی خیلی غم و غصه دارم بخدا از بچگی ی نفسی هست همه راحت میکشن من تو دلم ...

اول صبح که شروع کردی تو دلت با آقا صحبت کن  از درد و رنجت بگو ...قطعا اقا بی تفاوت از این نمیگذره

❤❤❤

❇️امام صادق علیه السلام می‌فرماید:

🥘غذا دادن به یک مومن در روز عید غدیر ثواب اطعام یک میلیون پیامبر و صدیق در راس آنها خود ائمه معصومین علیهم السلام و یک میلیون شهید در راس آنها حضرت عباس سلام الله علیها و شهدای کربلا و یک میلیون فرد صالح در حرم خداوند را دارد✨

📚بحارالانوار، جلد ۶،صفحه ۳۰۳

#مُبَلِّغ_غدیر‍ _باشیم

❤️امیرالمومنین علیه السلام‌ تضمین فرموده من پولی که برای اطعام غدیر است را برمی گردانم!

#به_عشق_علی‍ 

#به_نیت_ظهور‍ 

💌تمامی اعمال مربوط به غدیر را به نیت فرج موعودغدیر انجام دهیم .

🌸اللهم صل علی محمد

و آل محمد و عجل فرجهم🍃

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... 🌼🌼تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌼🌼🌼🌼السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌼🌼💜💜اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💜 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌼بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌼اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌼مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌼اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌼وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌼ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌼آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌼دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌼امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌼كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌼غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌼هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌼مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌼انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌼مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌼كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌼مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌼زره شير خدا بر تن و شمشير به دست🌼مى رسد منتقم حضرت زهرا حتماً🌼انتقام دَرِ آتش زده را مى گيرد🌼و به آتش بكشد آن دو نفر را حتماً🌼🌼🌼اللهم عجل عجل عجل لولیک الفرج🌼🌼🌼

💞بنام عشق، بنام اول عشق عالم و عالمیان علی علیه السلام💞

🌙 *"مَن أطعَمَ مُؤمِناً كانَ كَمَن أطعَمَ جَميعَ الأنبياءِ وَ الصِّدّيقينَ"*  

امام رضا (علیه‌السلام) فرمودند:  

*«کسی که مؤمنی را در روز غدیر غذا دهد، مانند کسی است که همه پیامبران و صدیقین را غذا داده است.»*

(بحارالانوار، ج ۹۵، ص ۳۲۲)

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... 🌼🌼تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌼🌼🌼🌼السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌼🌼💜💜اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💜 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌼بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌼اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌼مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌼اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌼وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌼ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌼آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌼دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌼امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌼كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌼غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌼هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌼مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌼انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌼مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌼كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌼مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌼زره شير خدا بر تن و شمشير به دست🌼مى رسد منتقم حضرت زهرا حتماً🌼انتقام دَرِ آتش زده را مى گيرد🌼و به آتش بكشد آن دو نفر را حتماً🌼🌼🌼اللهم عجل عجل عجل لولیک الفرج🌼🌼🌼

روایتی از امام صادق(ع) در مورد ثواب روزه گرفتن در روز عید غدیر:

مفضّل بن عمر می‌گوید به امام صادق (ع) عرض کردم: ... سرورم من را به روزه گرفتن در روز غدیر خم امر می‌کنید؟ امام صادق (ع) سه مرتبه فرمود: آری به خدا قسم.

روز غدیر خم همان روزی است که خداوند توبه آدم ع را پذیرفت، پس به شکرانه اش آن روز را روزه گرفت.

روز غدیر خم همان روزی است که خداوند متعال ابراهیم (ع) را از آتش نجات داد، پس به شکرانه اش آن روز را برای خداوند متعال روزه گرفت.

روز غدیر خم همان روزی است که موسی (ع) هارون را به عنوان نشانه بر پا کرد، پس به شکرانه‌اش آن روز را برای خداوند متعال روزه گرفت.

روز غدیر خم همان روزی است که عیسی (ع) وصیّ خود، شمعون صفا را منصوب کرد، پس به شکرانه اش آن روز را برای خداوند عز و جل روزه گرفت.

روز غدیر خم همان روزی است که رسول خدا (ص) علی (ع) را به عنوان نشانه بر پا کرد و فضیلت آن روز و وصیش را آشکار کرد، پس به شکرانه‌اش آن روز را برای خداوند تبارک و تعالی روزه گرفت.

و براستی روز غدیر، روز صیام و شب زنده داری و إطعام و صله برادران (مومن) است و در آن رضایت (خداوند) رحمان و ذلت و خواری شیطان است. (منبع: إقبال الأعمال، ج 1، ص 466)

خب همینو میگم چیکار کنم که مثله روزای دیگه نباشه تو خونه ما همیشه شکلات شیرینی غذای خوب اهنگ بازی ای ...

ببین من اینارو میزارم جهت ایده 

امضای شما نشان دهنده ی شخصیت شماست لطفا مودبانه نگارش کنید