2777
2789

تولدمه 

از این صندل ها دوست دارم

حدودا. ۳میلیونو خورده ای هست 

چون میدونه دوست دارم میخواد از این بخره

ولی مانتو و شلوار ندارم

😇

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر چی دوست داری بخر..من همیشه تولدام.طلا میخرم.اما سال پیش عاشق این پیراهن گل گلی ساحلی شدم...همون فقط برای تولدم برداشتم....خیلی هم ذوقشو داشتم....

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه
دقیقااا نظرمم به همینه

عزمزمه پا قلب دوم آدمه بهتره کفش استاندارد و مناسب برا پات بگیری اگه سلامتی پات مهمه والا از جنبه دیدو زیبایی بخوای بگی خب مانتو شلوار بیشتر تو دیدن

تولدت مبارک باشه 😍🌹🌹 ببین اگه کفش داری که نیاز نیست بخری همون مانتو وشلوار که نداری رو بخر  من همیشه اولویتم رو انتخاب میکنم 

تو دهمین بهار  زندگی مشترکم خداوند مهربان بازم لطف بیکرانش رو شامل حالم کردو فرشته قشنگی  به وجودم اضافه شد و همون لحظه فهمیدم چقدر بهت دل بستم و تو شدی تمام هستی من 💕حسی تو دلم بود که تورو دخترم صدا کنم و باهات دردو دل مادر ودختری کنم 💕تو همان معجزه قشنگ خدایی که با اومدنت دنیا برام قشنگتر شده  😍😍خدایا خودت حافظ همه فرشته های نازنین زمینی باش و دست محبتت رو از سر دختر کوچولوی منم برندار الهی آمین 😍😍معبود مهربانم این حس شیرین مادری رو تو وجود تمام بانوان سرزمین قرار بده و برای همه شون یه فرشته ی زیبا و سالم و صالح عطا بفرما 💞💞💞