2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلاتاحالااینجوری نبودم خیلی حساس شدم ودل نازک شدم زودبهم برمیخوره وزوداعصابم خوردمیشه

طبیعیه عزیز دلم هورمونات که به یه حد ثابتی برسه نرمال میشی البته یکم بازم حساس میمونی منم دقیقا مثل شما بودن.دارو استفاده نکنی خیلی بهتره داروهای گیاهی هم که تو بارداری ممنوعه حتی عرقیجات

دارو بی خیال شو...پیاده روی و رقص خیلی خوبه...البته رقص ملایم منظورمه...امیدوارم بارداری راحتی داشته باشی

من اواخر بارداریمم دعام کن زایمان خوبی داشته باشم و بچم سالم بیاد بغلم

نیروانا پک :آنچه خوبان همه دارند تو یک جا داری! عبارت نیروانا پک رو تو گوگل سرچ کنید .

بخاطر خدا کمکم کنید کی مثل ما بوده؟ک ناراحتی اعصابش تو بارداری تشدید شده باشه یا ناراحتی بگیره ؟چکار کردین ؟ااتماس می کنم کمکم کنید حالم بده

به آنچه ناامیدی امیدوارتر باش تا بدانچه امیدواری، موسی رفت برای اهل و عیالش آتش بیاورد خدا با او سخن گفت