2777
2789
عنوان

شده برید سفر و منت عمسر گوش بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 183 بازدید | 27 پست
میگه بعد ۲۰ سال قطعا قبلاً می‌توانسته جمع کن

دوتا زمین ۱۸ سال قبل خریدیم که کلاه سرمون رفت و پولمون نابود شد. بعدشم چندسال همسرم بیکار شد و خرج خونه هم با من بود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا چون برادرش اهل تفریح و سفر نیست تلافیش سر من در میاره.اونا رفتن سفر سر دو روز برگشتن که پول زیا ...

شوهرت خودش عرضه خرید خونه ندارها 

ببین کجا داره پس انداز می‌کنه یا خرج می میکنه

ببین شوهر من تو کار ساختو سازه خودم مستاجرم خونم بزرگه میدونم همه میگن برن خونه کوچکتر ولی خب بخرن حللا چه واجبه خونه بزرگ حتی بنگاهی بهم گف خانم شما خونه داری خودت چرا مستاجری مردم از زندگی ادم خبر ندارن که شاید منم اگه قانع تر بودم الان صابخونه بودیم ولی درکل این خرف شوهرت حرف بقیه س پرش کردن تابلوعه

بهونش بوده بعضی مردا چشم ندارن خرج زن و بچه کنن به خدا دیدم که میگم ،همکار شوهرم به همه پول دستی و ق ...

نه خرج میکنه ولی چون برادرش دو سه روز رفت سفر و زود برگشت چون اهل تفریح نبوده منت اونو میزاره سرم که برادرم دلش نشد پول خرج کنه زود برگست داره پول رو پول میزاره اونوقت تو هی برو سفر. انگار سفر بخاطر خودم میگم

ببین شوهر من تو کار ساختو سازه خودم مستاجرم خونم بزرگه میدونم همه میگن برن خونه کوچکتر ولی خب بخرن ح ...

خانواده خودش اصلا اهل یفر نیستن.

برادرش ۵ ماهه اردواج کرده خونه خریده. درسته حق داره خریده چون کارمند بانکه با تسهیلات عالی. 

همین برادر بزرگشم کارمند بانکه

مشخصه حرف دهن بقیه س تکرار کرده مردا میخوان ناکامی هاشونو سرما زنا خالی کنن

دلم بد جور شکست.

قرار بود زنگ برنم مهمانسرا رزرو کنم ولی دیگه دلم نمیخواد اینکار بکنم

نه شما راه خودتو برو اونم همینو‌میخواد دیگه

اون روز کلی برادرش نصبحت کرد داداش برو شهرهای بزرگ هم ببین. اخرش میگه زن داداشم خیلی غر میزنه خیلی نق میزنه برادرمم حوصله تفریح نداره