2777
2789
عنوان

شده برید سفر و منت عمسر گوش بدین

183 بازدید | 27 پست

قراره بریم سفر مبگه هرچی پول داریم میبریم هرسال سفر خرج میکنیم برا همینه بعد ۲۰ سال خونه نخریدیم همش تقصیر توعه . همه هم دارن ب ما میخندن که هرسال سفر میریم و ولخرجی میکنیم.داداشم سفر نمیره سه تا خونه بجاش خریده داره به ما هم میخنده.

حالا خوبه دوتا شهر یه هفته ای ما رو میبره نهایتا بیست تومان اگه خرج کنه.

گفتم باشه لازم نکرده بریم سفر میگه هیچوقت ب حرفم گوش نکردی حالا یه هفته میخوایم بریم رو بریم دیگه

چقدر از نق نق بدم میاد. توی خونه ها زنها غر میزنن و منت میزارن توی خونه ما عمسرم.

اون برادرش و زنش نهایتا دو بار کل عمرشون اگه مشهد سه روزه رفته باشن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سفر برید ولی مدیریت کنید. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

آخه با سالی ۲۰ تومن چجور میخواه خونه خرید 

اگه میتونین وام بگیرین برا خونه پس انداز کنین یعنی با این پولا نمیشه خونه خرید 

البته مثلا طلا بخری میشه کمکی برا خونه خریدن

من ۱۰ ساله عروسی کردم رنگ مسافرت ندیدم شاید دو سه بار اونم خرجم با بقیه بوده واقعا مسافرت اونقدر واجب نیس 

نَدین ،حالا این همه دادین چی شد؟؟؟؟ دستو میگم😎😐
آخه با سالی ۲۰ تومن چجور میخواه خونه خرید اگه میتونین وام بگیرین برا خونه پس انداز کنین یعنی با این ...

بهش میگم چون کاسبه میگه بجا اینکه خونه بخریم جنس میخرم میزارم مغازه سود کنم

عزیزم من که از زندگیت خبر ندارم درامدتونو باقی چیزا نمیدونم با پول سفر که نمیشه خوب خرید ولی شاید من ...

حالا چون برادرش اهل تفریح و سفر نیست تلافیش سر من در میاره.

اونا رفتن سفر سر دو روز برگشتن که پول زیاد خرج نکنن.