2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه چه عیبی داره.!؟ قطعا ۲۶ سالگی یاد گرفتن خیلی بهتره از ۳۰ یا حتی ۲۷ سالگی یادگرفتن!

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
حب مثلن چجوری بره یاد بگیره گس هست یاد بده

😐 اطلاعی ندارم ازین مورد! شما درمورد سن یادگیری پرسیدین. این سوال رو‌بهتره بره از کسی ک کارش هست بپرسه.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
بروجرد

برای یادگیری رانندگی ماشین سنگین در بروجرد — یعنی گرفتن گواهینامه پایه یکم — باید به آموزشگاه‌هایی مراجعه کنی که دوره‌ی پایه یکم (کامیون، تریلی) دارند. در این شهر، چند آموزشگاه شناخته شده هستن:

---

:school: آموزشگاه‌های معتبر در بروجرد

آ0-1موزشگاه رانندگی قانون
:small_blue_diamond: مجوز رسمی از راهور استان لرستان
:small_blue_diamond: مربیان حرفه‌ای، امکانات به‌روز، دوره‌های تئوری و عملی
:small_blue_diamond: ارائه پکیج کامل با پشتیبانی تا قبولی  

شعبه دشت لاله هم فعال است  

486-0آموزشگاه رانندگی کارا
:small_blue_diamond: واقع در خیابان فاطمی، بروجرد
:small_blue_diamond: کلاس‌های متداول پایه سوم تا یکم  

608-0آموزشگاه رانندگی قائم
:small_blue_diamond: واقع در خیابان انقلاب، کوچه شهید حسینی
:small_blue_diamond: مربیان با سابقه، نرخ قبولی بالا، کلاس‌های منعطف  

771-0آموزشگاه اندیشه و سماء
:small_blue_diamond: هر دو در محله‌های مختلف بروجرد
:small_blue_diamond: گزینه‌های دیگر با دسترسی مناسب  

---

:white_check_mark: مراحل ثبت‌نام و آموزش

1. از آموزشگاه مورد نظرت تماس بگیر یا حضوری مراجعه کن.

2. مدارک لازم: گواهی سلامت پزشکی، کارت ملی، شناسنامه، عکس پرسنلی.

3. ثبت‌نام در دوره پایه یکم (دوره شامل آیین‌نامه تئوری + آموزش عملی با کامیون/تریلی).

4. شرکت و قبولی در آزمون تئوری و عملی.

---

:bulb: نکته مهم

حتماً از آموزشگاه بپرس آیا دوره "پایه یکم" ارائه می‌دهند؛ برخی فقط پایه‌های پایین‌تر (سوم و دوم) آموزش می‌دهند.

---

پیشنهاد

ابتدا با آموزشگاه قانون تماس بگیر و جزئیات پایه یکم (هزینه، زمان‌بندی، امکان ثبت‌نام) رو جویا شو