2777
2789
عنوان

بی تابی از شیر گرفتنن تا کی

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 43 پست
آره تجربه اول خیلی خوب بود دختر اولم بازیگوش بود با همه چی سر گرم می شد حواسشو می‌تونستی پرت کنی قصه ...

عزیزم بقول خواهرم عادت کنه مشکلش چیههههه؟

تا ۳یا۴سالگی هم باشیشه شیر بخوره چه مانعی داره؟

عزیزم بقول خواهرم عادت کنه مشکلش چیههههه؟تا ۳یا۴سالگی هم باشیشه شیر بخوره چه مانعی داره؟

نمی دونم والا حالا اگه دیدم شب دوم آرومتر نبود می گیرم .دعا کنید

وَ لاتُعَنِنی بِطَلَبِ مالَمْ تُقَدِرْ لی فیهِ رِزْقا.»‌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب شما باید روزانه شیر پاستوریزه بهش بدید که از سرش بیفته نه اینکه اصلا شیر نخوره .دکتر متخصص کودکان بهم گفت وقتی شیر قطع کردی البته شیر خشک میخورد باید هر روز بهش پاستوریزه بهش بدی گفت از اون پاکتی کوچیک ها بهش بده مقدار مواد نگهدارنده کمی داره نسبت به شیر  پاکتی بزرگترها 

خب شما باید روزانه شیر پاستوریزه بهش بدید که از سرش بیفته نه اینکه اصلا شیر نخوره .دکتر متخصص کودکان ...

منظورتون کارتونی کوچیک‌ نی دار ها هست؟دختر من هرکاری میکنم شیر نمیخوره از طعم شیر بدش میاد حالا بازم امتحان میکنم.ماست البته میخوره

خب شما باید روزانه شیر پاستوریزه بهش بدید که از سرش بیفته نه اینکه اصلا شیر نخوره .دکتر متخصص کودکان ...

بعدم مشکلم با روز نیست روز ارو آروم قطع کردم شب بیشتر بی تابی کرد 

من دوماه پیش شیرشو کم کردم چون با شیشه شیر پاستوریزه میخوره دوباره یه چندروزه دویا سه وعده شیر پاستو ...

بازم شیشه بهتره شیر مادر خیلی سختتره

عزیزم میگن شب دوم یه بار توی خواب بهش شیر بدین برای آخرین بار . شیر حسرت بهش میگن . هم سینه سبک میشه ...

ارع منم اومدم همینو بگم

من از شیر گرفته بودمش سینه ام بشدت سنگین و  دردناک شده بود 

۲شب حدودای ۴صبح که خیلی بی قراری میکرد بهش شیر دادم تو خواب

صبح که پامیشد هم آروم تر بود هم فکر میکرد خواب دیده و شیر خوردنش واقعی نبوده😍

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
چند وقتش دوسال تمام؟ من خودم سینه به سینه گرفتم اصلا قصد از شیر گرفتن تو‌اون روز رو نداشتم امتحانی چ ...

پسر من روزا براش مهم نیست ولی امان از شب... 

نصفه شبا بیدار میشه گریه میکنه آروم هم نمیشه 

خدا..

اول به مرور در طول هفته شیر روز رو کم میکنی بعد شب . سختیش یه شبه تا صبح باید بچرخونی تا بخوابه شب دوم عادی میشه

ولی شیر شب رو تا سه شب یک بار بهش بده که سینت پر نشه

و بچه راحت تر جدا بشه

بعدم اگر سینت پر شیر بود یکم بدوش بریز تو آفتاب تا شیرت خشک بشه.

خدا کافی ست.
ان شاالله عزیزم . البته الان رفتم خوندم میگن شب سوم . اینم حدیثه از امام صادق . که میگه بچه آرزو م ...

ما هم این رسم رو داریم

که شب جمعه بهش شیر میدیم

منم برا بچه هام این کارو کردم تو روز اصلا اذیت نکردن

برا شب هم ۲یا ۳شب بود

ولی خودم شیر تو سینم بود نابود شدم

اول به مرور در طول هفته شیر روز رو کم میکنی بعد شب . سختیش یه شبه تا صبح باید بچرخونی تا بخوابه شب د ...

ممنون عزیزم بله پس من شب سوم شیر میدم چون همه انگار تجربه دارن

ان‌شاا...خدا کمک کنند ممنون عزیزم دعا کنید🌹

منم همین موقع ها بود از شیر گرفتمش بعد نیت کردم دخترم اذیت نشه اندازه پولم چند تا دونه شیر یک نفره بگیرم ظهر عاشورا به نیت حضرت علی اصغر بین بچه ها پخش کنم 

خیلی خیلی دخترم راحت از شیر گرفتم تو هم دوست داشتی این کار رو بکن 

ایران مادر مشترک همه ی ماست به خاطر دعوای خواهر برادری مادرمون رو به مرد همسایه نمیدیم