2777
2789

از شوهرم چون خیلی غر میزنم جدیدا اونم کارش زیادتر شده

دوس دارم بیخیال باشم یه مدت ن زنگ بزنم ن پیام

ن ببینمش

دوس دارم از خانوادم فاصله بگیرم بخصوص بابام 

همشون که اذیتم میکنن نگران میشم براشون

ولی هیچکس برا من‌نگران نشد

میدونی چی میگم از اینکه همیشه اونی بودم هیچی‌نگفتم چیزی‌نخواستم و بقیه ادم حسابم نکردن خستم

میخوام یه مدت نباشم فقط بدونن منم بودم ولی اینقد یه طرفه تلاش کردم دیگه واقعا خستم

الان میگین سیاست داشته باش نه نکن از شوهرت دور نباش ولی منم ادمم خستم‌کاش بفهمه همچی پول دراوردن نیست ماهی۱۰۰ملیونم بهم بده ولی خودش نباشه ارزشی نداره

کاش بابام‌بفهمه زور نگه اذیتم نکنه شوخی مسخره‌بی مورد نکنه خستم از اینکه بابام۵۰سالشه عین ادمایه ۱۰ساله رفتاز میکنه تا کی باید هممون خجالت بکشیم از رفتاراش💔😔

کاش من‌برم‌برا همیشه

💍♥️

خودتو دوست داشته باش کارایی که خوشحالت میکنه انجام بده

ریلکس کن

باشگاه برو ماساژ برو سرتو گرم کن همری که دوست داری یاد بگیر 

ناراحتی تو بیان کن اگه بقیه بفکرت نیستن خودت به فکر خودت باش

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودتو دوست داشته باش کارایی که خوشحالت میکنه انجام بده ریلکس کن باشگاه برو ماساژ برو سرتو گرم کن همر ...

بیان کردم و گارد گرفتن

نمیتونم جون هیچ کاریو ندارم اتاقمو ببینی وحشت میکنی

دیگه باشگاهم نمیرم

اینگار افسردگی افتاده روم بلندم نمیشه افسردم کردن نابودم کردن

💍♥️

من حس میکنم شما تنهایی دوست نداری

💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا
بیان کردم و گارد گرفتننمیتونم جون هیچ کاریو ندارم اتاقمو ببینی وحشت میکنیدیگه باشگاهم نمیرماینگار اف ...

سخته میدونم تو بگو گارد بگیرن رفتارشون عوض شه مهم نباشه برات پیاده روی برو به خودت برس کم کم درست میشه 

چی دوست داری؟نقاشی ارایشگری خیاطی سرامیک سازی؟

سخته میدونم تو بگو گارد بگیرن رفتارشون عوض شه مهم نباشه برات پیاده روی برو به خودت برس کم کم درست می ...

نمیدونم درکم کنی یا نه اومدم بوم و وسایل نقاشی گرفتم ی چند روز سرگرم شدم یهو بیجون میشم همچیو ول میکنم عصبی میشم میگم چرا فلانی منو بی احترامم کرد چرا کنایه زد میشینم گریه میکنم

💍♥️

سر خونه زندگی خودت رفتی؟

چندساله ازدواج کردی؟

💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا
نه عقدم یسال و چندماه عید عروسیمه

درست حدس زدم

بخاطر همین اینقدر دلت تنگ میشه و بهونه میگیری 

سر خونه زندگی خودت رفتی؟چندساله ازدواج کردی؟

میدونی ۹۰درصد مشکلاتم خانوادمه ۱۰درصدش شوهرم

من عقدم ولی اچازه ندارم یبار شب با شوهرم برم بیرون نهایتش ۲ ۳ماهی یبار بابام میگه تا تو خونه ی منی حق نداری

مثلا میگن روزا برو ۲تانهایت۶شوهرم تا۳سرکازه خستسش

شاید نتونه باید دعوامون میشه

همچی قاطی میشه بحث میشه

جهازمم کامل نیست پسر برادرشوهرمم فوت شده اجازه نمیدن تاعید مامانم شرط گذاشته باید عروسی بگیرن

شعور ندارم خودکشی‌کنم کاش حداقل یه ماشین بزنه بهم بمیرم

💍♥️

نمیدونم درکم کنی یا نه اومدم بوم و وسایل نقاشی گرفتم ی چند روز سرگرم شدم یهو بیجون میشم همچیو ول میک ...

برو‌ پیش مشاور کمکت میگنه 

نوشتن خیلی خوبه 

تو کاغذ بنویس همه چیو ریز به ریز خط به خط جواب بده بهشون برای برخورد زشتشون بعد بسوزونشون تخلیه میشی

برو‌ پیش مشاور کمکت میگنه نوشتن خیلی خوبه تو کاغذ بنویس همه چیو ریز به ریز خط به خط جواب بده بهشون ب ...

اینجا میام حرف میزنم ولی حضوری یا واقعی صحبت کردن رو نمیتونم اینگار کسی نیست منو بفهمه حس میکنم بیهوده دارم حرف میزنم

💍♥️

میدونی ۹۰درصد مشکلاتم خانوادمه ۱۰درصدش شوهرممن عقدم ولی اچازه ندارم یبار شب با شوهرم برم بیرون نهایت ...

ببین دوران عقد این مشکلات داره هرکار که کنی هست

هیچ موقع درست و حسابی دلتنگیت برای همسرت رفع نمیشه 

چون اون تایمی که می‌خوان کنار هم باشین نمیتونین 

ولی ازدواج که کنی 

برعکسه دلت لک می‌کنه دیر به دیر ببینیش ولی با ذوق و هیجان

یکم صبوری کنی این روزها میگذره