2777
2789
عنوان

چرا خدا فقط دقیقه نود به دادم میرسه

148 بازدید | 11 پست

چند وقت پیش حدود یک ماه بود چیزی از خدا میخواستم 

از همون اولش رفتم سمت خدا

دعا و ذکر و صلوات و ...

بعدش یه موضوعی راجع به همون پیش اومد من خیلی ناراحت شدم

دیگه همه چی برام تموم شده بود

از نظر روحی داغونه داغون شده بودم

یهو دیدم کارم درست شد

دقیقا روزی که نابود شدم همون روز کارم درست شد

چرا واقعا؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همیشه لحظه ی اخر 

خدا نزدیک تر میشه

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

منم یاد این افتادمتیتراژ فاصله ها بود 😁

اره 😁همین اومد تو ذهنم از تاپیک اسی 

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️

خدایا وقت اضافه ی نیمه دومه 🗣🗣🗣

۳ ۰هم عقبم 

وقت اضافه هم ۳۰ثانیه بیشتر نمونده🥺 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

باز خوبه دقیقه نود به داد تو میرسه

از من که حتی وقت اضافه و... هم نرسیده . شاید تو ضربات پنالتی بخواد به دادم برسه نرسه دیگه میشه اون دنیا

روز محشر قیامت خواهم کرد اشک همه رو در میارم. اشک اونایی که بهم ظلم کردن و اشک بقیه از شنیدن دردهایم و ظلم‌هایی که به من شد😭😭😭

خدایا از من هرچی سوال تستی تشریحی صبر بود گرفتی می ترسم کم بیارم کمکم کن🙏🌷

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم

چون تا دقیقه 89 مشغول فضولی تو کار خدا هستی . لحظه آخر که میشینیم سر جامون ، خدا فرصت پیدا میکنه کار رو درست کنه .

خب همون دقیقه اول  اگه  توی کار خدا دخالت نکنی و زور الکی نزنی ، همون دقیق اول درست بود ! هییییی زور میزنیم ، هییییی خدایی میکنیم تو هر کاری ، اجازه نمیدیم درست کنه و میگیم خودم درست میکنم ، طفلک هم نمیتونه به زور خودشو وارد زندگی مون کنه ، ول که میکنیم وارد میشه .