بچه ها من سر خزید خونه تمام طلاهامو فروختم که فقط ۸ تا النگو مونده که دستمه شب داشتم با همسایه مون صحبت می کردم گفت دیده قبل عیدی دست یه دختر بچه رو بخاطر النگو قطع کردن بردن الان می خوام درشون بیارم اما حس بدی دارم نه می تونم بدون النگو باشم دیگه نه دل دارم با النگو ها برم بیرون شما طلا می ندارید آیا
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دوستای قشنگم این کاربریم رو برای همیشه میبندم امیدوارم روزهای شادی پیش روتون باشه پر از خنده و موفقیت و شادی 😍 هرمشکلی داشتید اول با توکل به خدا دوم با تلاش و سوم با دعا حلش کنید 💚
النگو که خودش خزه ولی چرا راه دور میری دست بریدن . خود النگو رو میبرن متوجه نشی اصلا
لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️
دوستای قشنگم این کاربریم رو برای همیشه میبندم امیدوارم روزهای شادی پیش روتون باشه پر از خنده و موفقیت و شادی 😍 هرمشکلی داشتید اول با توکل به خدا دوم با تلاش و سوم با دعا حلش کنید 💚
النگو که خودش خزه ولی چرا راه دور میری دست بریدن . خود النگو رو میبرن متوجه نشی اصلا
چرا خزه اتفاقا برای دستهای ظریف خیلی شیکه ها