2777
2789
عنوان

قطع دست بخاطر النگو

| مشاهده متن کامل بحث + 684 بازدید | 45 پست

مامانم خیلی طلا داره تو دستش واقعا منم نگرانم ولی کیپ دستشه نمیتونه همش در بیاره و بندازه دستش

یاشاسین منیم گوزل آذربایجانیم❤️ یاشاسین تیراختور بایراقی❤️🚜 اورمو گلونه اورگیم پارچالانیر💔! 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

النگو که خودش خزه ولی چرا راه دور میری دست بریدن . خود النگو رو میبرن متوجه نشی اصلا

خدا کنه همون جوری فقط طلا رو ببرن امروزم جلوم گوشی یکی رو زدن الان لرز کردم اصن دیشبم ساعت ۲ می خواستن ماشین همسایه مون ببرن که زود اومد بیرون متوجه شد

اَه بابا حال ادمو بهم میزنید هی با این خبرایی که میدید

یه روز اینو میکشن

یه روز به اون تجاوز میکنن

یه روز اینو میزنن

یه روز فلان جای اونو قطع میکنن

بابا تا بوده همیشه این چیزا ام بوده

حالا الان دارن انقدر بُلدش میکنن

تازه خیلی اتفاقای بدتر از این میوفته که اصلا صداشم جایی درنمیاد 

نه اوضاع خیییلی خطرناک شده

طلامو مگه میخوام تو چشم کی کنم

جونم مهم تره

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
من سه تا دست بند کارتیه‌دارم اونارو‌میپوشم زیر استین لباس قایم‌میکنم موقع پیاده روی

از همینا که شکل زنجیر هست منم النگوی تکدستش دارم

دوستای قشنگم این کاربریم رو برای همیشه میبندم امیدوارم روزهای شادی پیش روتون باشه پر از خنده و موفقیت و شادی 😍 هرمشکلی داشتید اول با توکل به خدا دوم با تلاش و سوم با دعا حلش کنید 💚

۸ تا النگو خیلیه 

بعدم ناخداگاه مچ دستت پیدا میشه

حداقل گوشواره و گردنبند اگه حجاب داشته باشی پیدا نیست 

دستبندم خوبه،موقع خرید و پیاده روی اینا نمیندازی،موقع مهمونی و مراسم اینا میدازیش

من عاااشق زمستونم❤️