2777
2789
عنوان

والا😰

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 47 پست
عزیزم من جک نساختم که گلم  بعدم من با روح اونا شوخی نکردم خدایی نکرده  منظورش هواپیماهای ...

ایران و غیر ایران نداره حادثه هوایی خیلی کشورها اتفاق میفته...همیشه که همه چیز خوب نیست...😘

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها یکی تاپیک زده بود یکی دو ساعت پیش با این عنوان که جسد 30 نفر پیدا شده چرا ترکونددنش

تو اینستا هم دیدم اره ولی اینجا نمیشه گذاشت

فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

عزیزم من جک نساختم که گلم  بعدم من با روح اونا شوخی نکردم خدایی نکرده  منظورش هواپیماهای ...

خوبمن میگم ازاقوام خودت تو وون هواپیما کوفتی به قول خودت بود بازم تکثیرمطالب را میکردی؟

عشقم پسرم
ایران و غیر ایران نداره حادثه هوایی خیلی کشورها اتفاق میفته...همیشه که همه چیز خوب نیست...😘

😄😄میدونم ولی مال ایران خیلی فرسودس

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

برای من و شما فقط یه عکسه اما خانواده های بیچاره ای که داغدار شدن دلشون خون هست.خدا بهشون صبر بده

خب آره ولی ایشونم دلش نخواست دل اونارو ازرده خاطر کنه یا جوک بسازه واقعا خدا بهشون صبر بده 😞😞😞😞😘

💕💖دوست گلم میشه واسه حاجت من دعا کنی 🙏🙏شدیدا محتاج دعا هاتونم یه صلوات مهمونم کن 💕💕
فدات شم خانوووم

عشقممممم.چطوری؟؟

شوهرنازنینم👦خانومت👧خیلی شرمنده ی مهربونیاته😶😶اینو بدون هیچکس نمیتونه ما دونفر👫رو از هم جدا کنه جز مرگ😳یه چیز دیگه!!خدا روشکرکه تو شدی شوهرم👦
الان گریه ما کاری رو درست میکنه 

نه نمی کنه اما اگر خدایی نکرده خانواده خودمون بودن دوست داشتیم تو اون شرایط یه عده جک بسازن ؟؟؟ البته شما هم این هم عکس رو از جایی آوردی اما به نظر نشر دادنش درست نیست

نه نمی کنه اما اگر خدایی نکرده خانواده خودمون بودن دوست داشتیم تو اون شرایط یه عده جک بسازن ؟؟؟ البت ...

من واقعا قصدم مسخره کردن اونا نبود ولی جمعا از همگی عذر میخوام 

1
5
10
15
20
25
30
35
40