2821
2789
عنوان

والا😰

| مشاهده متن کامل بحث + 318 بازدید | 47 پست
راست میگه ها😁

😄😄

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خيليييييي موافقمم

عزیزززززممم.خوبی؟؟؟

شوهرنازنینم👦خانومت👧خیلی شرمنده ی مهربونیاته😶😶اینو بدون هیچکس نمیتونه ما دونفر👫رو از هم جدا کنه جز مرگ😳یه چیز دیگه!!خدا روشکرکه تو شدی شوهرم👦
نداره ؟؟؟!!

من با روح اونا شوخی نکردم با این مملکت کوفتی هواپیماهاشون شوخی کردم

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

این استیکرا رو خیلی با نمک درست میکنن..وای شلوارش😂

اره خیلی😃😂

همه چیزو به شوخی گرفتیم که هر روز یه بدبختی به سرمون میارن

عزیزم فقط یه عکس بودها 😐😐😐

💕💖دوست گلم میشه واسه حاجت من دعا کنی 🙏🙏شدیدا محتاج دعا هاتونم یه صلوات مهمونم کن 💕💕
همه چیزو به شوخی گرفتیم که هر روز یه بدبختی به سرمون میارن

الان گریه ما کاری رو درست میکنه 

یکیسری الان عزادار هستند وجوان هاشون ازدست دادند بعد شما داری جوک میسازی ومی خندی؟؟؟ اگه خدانکرده ا ...

عزیزم من جک نساختم که گلم 

بعدم من با روح اونا شوخی نکردم خدایی نکرده 

منظورش هواپیماهای کوفتی بود که ایران داره 

ملت اخه عزیزم رد دادند فکرشون کارنمیکنه😑😑😑😑

ملت متاسفانه فقط توهین رو بلدند میتونن خیلی مودبانه هم بگن 

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 15 ساعت پیش
2791
2779
2792