2777
2789
عنوان

کیا میخوان چهار تیر عقد کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 1951 بازدید | 144 پست
عروس خانم چی😁😁

من کارشناسی مهندسیم که همین امسال ارشد دادم و قبول شدم

مومو به ژاپنی میشه هلو🍑 باهام مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی💙🐈‍⬛مامان یه پیشی🐾 😸 🧶خانه نشینی رو تبلیغ نکنید خونه داری شغل نیست🫸🔆 فاااال گیر اعظم   بحث دینی اینام با من نکنید  

آخی 🙁🙁دیگه بعدش ازدواج نکردی؟

نه... متاسفانه

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسی دعام کن سر عقدت اگه دوست داشتی و یادت بود❤️😂🥲

حتما حتماا هم شماا هم هرکی که دوست داره به عشقش برسه ♥️

مومو به ژاپنی میشه هلو🍑 باهام مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی💙🐈‍⬛مامان یه پیشی🐾 😸 🧶خانه نشینی رو تبلیغ نکنید خونه داری شغل نیست🫸🔆 فاااال گیر اعظم   بحث دینی اینام با من نکنید  

نه... متاسفانه

فرصت های بسیار خوبی هستن امیدوار باش به اینده من یکی از دوستام یکسال بهد ازدواج جدا شد ۴ سال بعد با یکی اشنا شد باهم مهاجرت کردن الان 🥰

حتما حتماا هم شماا هم هرکی که دوست داره به عشقش برسه ♥️

مرسی عزیزم خدا کنه🥲❤️❤️

ان شا الله شماهم خوشبخت و سفید بخت بشی❤️❤️❤️

اعتراف میکنم  دوست دارمَت !               یک جور خاص ...                                کمی عاشق تر از حَوا                         کمی مَجنون تر از لیلی ...                              کَمی شیرین تر از فرهاد ...               وابسته ات شدم !! انچنان که ماه به آسمان ...                                           ماهی به دَریا ...             وآدمی به نفَس ...            وابَستگی دارد ...       😔🖤       ️ 

فرصت های بسیار خوبی هستن امیدوار باش به اینده من یکی از دوستام یکسال بهد ازدواج جدا شد ۴ سال بعد با ...

من ۴۳ سالمه...

همه چیز برای من تموم شده... من لبه‌ی پرتگاه تنهایی تا ابد هستم...

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

تو رو خدا دعام کنیدهم الان هم سر سفره عقدتون انشالله معجزه شه و همین ماه خیلی زود بدون نیاز به ارتودنسی جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و خیلی خوشگل شم و دو تا فکم رو هم قرار بگیره و از هم فاصله نداشته باشن دیگه و انشالله اصلا نیاز به پیوند لثه و ایمپلنت نیاز پیدا نکنم و دندونام و لثم از دست ندم😭🙏😭و انشالله پول جراحیمو کامل خدا برام برسونه 😭

من ۴۳ سالمه...همه چیز برای من تموم شده... من لبه‌ی پرتگاه تنهایی تا ابد هستم...

میشه دعا کنی ازدواج موفقی داشته باشم؟

من ۴۳ سالمه...همه چیز برای من تموم شده... من لبه‌ی پرتگاه تنهایی تا ابد هستم...

ببخشیدااا ولی اطرافیان من دیدم خانوم ۵۴ ساله با یه دختر ۲۴ ساله ازدواج دوم کردن با یه ادم خیلی پولدار خوش متاجر بود الان تو پنت هاوسه اینطوری نگو♥️

تو رو خدا دعام کنیدهم الان هم سر سفره عقدتون انشالله معجزه شه و همین ماه خیلی زود بدون نیاز به ارتود ...

ایشالله من خودمم انجام دادم جراحی فکو یه فک بودم فک بالا 

میشه دعا کنی ازدواج موفقی داشته باشم؟

صددرصد♥️

ببخشیدااا ولی اطرافیان من دیدم خانوم ۵۴ ساله با یه دختر ۲۴ ساله ازدواج دوم کردن با یه ادم خیلی پولدا ...

ممنونم خوش قلب

الهی بختت بلند و سپید باشه و زندگیت گرم باشه مثل گرمای تموز (تیرماه)

لطفا برای اونی که تاریخ طلاقش رند بوده و دلش میخواد یک ازدواج موفق بکنه لحظه عقدت دعا کن. دیگه فقط دعا میتونه کمکم کنه