من خودم بعد ۷ سال تیر عقدمونه کلی کار و مشغله قیمتا نجومی 😂💪🏻
غرغر و خلاصه مثل قبل سال تحویله اوضاع خونمون همش داریم میدوییم به کارا برسیم😂
شما چه میکنید
مومو به ژاپنی میشه هلو🍑 باهام مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی💙🐈⬛مامان یه پیشی🐾 😸 🧶خانه نشینی رو تبلیغ نکنید خونه داری شغل نیست🫸🔆 فاااال گیر اعظم بحث دینی اینام با من نکنید
ممنونم خوش قلبالهی بختت بلند و سپید باشه و زندگیت گرم باشه مثل گرمای تموز (تیرماه)لطفا برای اونی که ...
😍♥️حتما حتما
مومو به ژاپنی میشه هلو🍑 باهام مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی💙🐈⬛مامان یه پیشی🐾 😸 🧶خانه نشینی رو تبلیغ نکنید خونه داری شغل نیست🫸🔆 فاااال گیر اعظم بحث دینی اینام با من نکنید
روز جمعه هفت اذر ماه بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت بعد دو سال و نیم منو لایق دونستی۸ اذر تیتر بتام مثبت شد عددش ۲۲۸۹ منتظرم برم صدا تالاپ تالاپ قلبشو بشنوم مادر به فداتت خدایا شکرت ۲۶ آذر صدای قلبشو شنیدم😭 اگه میتونستم به تمام کسانی که نازایی دارن میگم تمام مراحل تشخیصی را انجام بدید من با عکس رنگی رحم باردار شدم
فک کنید بچه ها ۴۰ سال دیگه اینجا نوه هامون تاپیک میزنن کی تاریخ عقدش۴/۴/۱۴۴۴ ؟؟
تصور کردم وای خیلی جالب بود🥹
ارههه بینهایت از نیمرخ فک پایینم خیلی جلو بود البته بقیه میگفتن نودم زومکرده بودم ۱۹ سابگی انجام دادم خصوصی