2777
2789
عنوان

آقایون بیاید

115 بازدید | 3 پست

شما همجنستونو میشناسید 

زیاد نیست آشنا شدیم شاید دو هفته اما عجیب آشنا شدیم ،چند روز پیش دستمو گذاشت روی قلبش وخیلی تند تند میزد اما بهش اعتماد ندارم چون ذاتا بی اعتماد و ازدواجی ام و با دوستی مخالفم ،یه دلم میگه جدا شو از کسی که اهل دوستیه همسر در نمیاد و پس فردا میگه تو هرجایی بودی ،و یهو به خودم بیام ببینم اخلاقامون آنقدرها هم شبیه نیست و عشق کورم کرده چی 

یه دلم میگه اگه این همون نیمه گمشده و سرنوشتم باشه چی ؟ اگه لگد به بختم بزنم چی ؟ اگه یه روز ازدواج سنتی کنم و همسرم اخلاقش باهام جور نباشه چی تا ابد پشیمون باشم چی

بحث اینه 

تنهایی و بی کسی اذیتم می‌کنه

خواستگاری سنتی عذابم میده

از روابط امروزی میترسم 

کمک چیکار کنم باهاش قطع ارتباط کنم ؟ 

دعا کنید یه جوری راه حلو پیدا کنم یا سرنوشتم مشخص بشه و بیام خبر عقد و شادی بدم🥺🪐

تمام دیت هامون پارک بوده با خودم میگم کسی که دیت ببرت پارک هر دفعه قصد ازدواج نداره و پس فردا انگ خ.ر.اب روم می‌زاره ،از یه طرف میگم این آدم کاریه از صب تا شب سر کاره شخصیتش هم مکملم

کارش خوبه از صب تا شب مشغوله اما خونه نداره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم چند تا مسئله

اینکه ازدواج سنتی خیلی چیز وحشتناکی نیست صرفا میان خواستگاریت حرف میزنی اگر خواستی ادامه میدی نخواستی نمیدی بعدشم اگر پیش رفت میری مشاور که خیالت راحت بشه

دوم اینکه بنظرم برای احترام به خانم بهتره یکبار حداقل کافه یا رستوران ببرتت هرچقدرم شلوغ باشه

و اینکه نمیخوام دلت رو خالی کنم منتها هر مردی وقتی از ی نفر خوشش بیاد قلبش میتپه که البته درمورد خانما هم صدق میکنه