2777
2789
عنوان

کمک با تجربه ها😥😥😥😥

86 بازدید | 10 پست

دوروز نوزاد ۶ماهه سرما خورده خس خس میکنه سینش شدید آبریزش داره

دیروز بهش دگزا زدم 

الان شربت سرماخوردگی و هگزین و کتوفن میدم کسی بوده بچش با اینا خوب بشه

خدا با من است تو همه شرایط دوست دارم خدا خخوببببببم  

عزیزم از من به شما نصیحت برای نوزاد شش ماهه که تو سن خیلی حساسیه فقط به پزشک مراجعه کن .چون ممکنه راهنمایی من و امثال من که اگاهی کافی نداریم سرماخوردگی اون طفل معصموم بدتر کنه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

وای توروخدا دگزا نزنید میدونید چقد ضرر داره گناه داره طفلک..تا چن ماه هیچی جذب بدنش نمیشه و سراستخوان رانشو کبود میکنه ب مرور

"مرد" من..."زن" نیستم اگر زنانه پای عشقم نایستم...من از قبیله "زلیخا" آمده ام...آنقدر عشقت را جار میزنم تا "خدا"برایم کف بزند..😍😍😍😍😘😘

مونا جون گفتم دوروز پیش رفتم دکتر دار هاشم گفتم که گرفتم

فقط میخوام بدونم با این داروها خوب میشه یا خدایی نکرده ببرمش بیمارستان بستری بسه

وای توروخدا دگزا نزنید میدونید چقد ضرر داره گناه داره طفلک..تا چن ماه هیچی جذب بدنش نمیشه و سراستخوا ...

وااااااای بگو به خدا

کسی رو دیدی اینجوری شده

وااااااای بگو به خدا کسی رو دیدی اینجوری شده

بخدا اون روز تلویزیون داشت میگفت. برنامه طبیب شبکه سه..اینکه جذب بدنشنمیشخه ک حتمیه واسه بزرگا خطرناکه چ برسه ب نوزاد..تو تلویزیون میگفت سراسنخوان ران سیاه میشه اگه زیاد بزنین..دیگه نزن براش

"مرد" من..."زن" نیستم اگر زنانه پای عشقم نایستم...من از قبیله "زلیخا" آمده ام...آنقدر عشقت را جار میزنم تا "خدا"برایم کف بزند..😍😍😍😍😘😘

دگزا برای بچه شش ماهه؟!خیلی عوارض داره کورتون .برای حساسیتی  که من داشتم دکترم نمیداد میگفت ضرر داره.  برای بچه زیر دوسال سرماخوردگی با قطره بینی و بخور سرد و شربت ضدحساسیت  درمان میشه معمولا

چیزی که سرنوشت انسان را میسازد استعدادهایش نیست انتخابهایش هست.

اگه تب داره و تند تند نفس میکشه و تنفسش سطحیه باید سریعا ببریش بیمارستان چون احتمال عفونت شدید گلو هست .

چیزی که سرنوشت انسان را میسازد استعدادهایش نیست انتخابهایش هست.