2777
2789
عنوان

دختر هفده ساله رو شوهر میدین

597 بازدید | 38 پست

پسره  ۲۶ سالشه ولی مایهههه دار

تک فرزندو باباش کارخونه دار خودشم مدیر یکی از کارخونه هاس

خیلی توپه وضع شون چند تا خونه و باغ و ...

پسره هم خوش اخلاق خوش استایل و از خانواده ی اصیل و باشخصیت

دختره وضع مالی متوسط و معمولی و خواستگارش میشه پسر پسرعموی باباش

همه جوره هم پسره اوکی داده برای ادامه تحصیل دختره 

کلاس یازدهمه امسال میره دوازدهم

نظرتون؟؟

نام کاربریم یهو شد سواستفاده نکنین لطفا🙃

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه عقلم کم باشه، اگه بخوام دختر هفده ساله رو از تجربه زندگی مجردی و انتخاب عاقلانه محروم کنم، بله.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

۱۷ سال سن زیادیه . یه دختر ۵ساله هست فامیله احساس میکنم ۵۰سالشه . 

یکی بهم گفت رفتی بنزین برای رفتن به مشهد یا شمال .درجواب گفتم وقتی جنگل اتیش میگیره اون حیوانات هستن که فرار میکنن نه درختان .ما ریشه در خاک داریم

زیر ۱۸ خیلی بده

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

کی من؟

من غلط بکنم

خونواده اصیل خواستگاری دختربچه نمی‌ره

«هر کس با دیوی می‌جنگد باید مراقب باشد خودش دیو نشود. و اگر به قدر کافی به مغاکی خیره شوی، مغاک هم به تو خیره می‌شود.» نیچه