2777
2789

سه فصل اول رو خوندم، دارم میرم مرورشون. چون تا مرور نکنم فردا هیچی نمیتونم بنویسم. می‌دونم وقت کمه اما باید مو به موی کتاب رو سعی کنم یه دور روخوانی سریع داشته باشم و روش حل هارو هم بررسی کنم و کنارش نمونه سوالات. احتمالا تا صبح هم بیدارم اما آخرین امتحانه دیگه. 

بعدش میمونه فصل ۴ که اگه بتونم تموم کنم، یه شب امتحانی ویدیو میبینم ازش حداقل دو نمره ای هم از اون بنویسم. 

کاش فقط یه روز وقت اضافه بود:(

...

بازم خوبه بابا خیلی خوبه که خوندی سه فصلو

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه کشتی بودن یه معجزه بود..... همون قدر محال... همون قدر غیر ممکن.... 🌱❤..........................................................................................از طرف یک دختر به دختر دیگه: امیدوارم تو همه جنگ های مغزی که دربارش با هیچکس حرف نمیزنی،برنده باشی:) .............................................................................................. مراقب خودت باش منو که نشناختی خودتو بشناس🌱🌱........................................ ............................ ................ هر وقت ناامید شدی به این فکر کن که، بهترین ورژن تو ارزش جا نزدن رو داره..... 🌱⛓️🕯.............[][............................به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد،چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی⛓️🌱🌙............................... ...................  ................... ..... آهنگی که دوست دارم به خودم تقدیم کنم:تو اون کوه بلندی که سر تا پا غروره،،،،کشیده سر به خورشید غریب و بی عبوره،،،،تو تنها تکیه گاهی برای خستگی هام،،،، تو میدونی چی میگم گوش میدی به حرفام،،،،،، به چشم من به چشم من تو اون کوهی، پر غروری، بی نیازی، با شکوهی، طعم بارون بوی دریا، رنگ کوهی🌱🌙                                       لینک ناشناس رو میذارم حرفی سخنی داشتید بفرمایید😄🫢https://abzarek.ir/service-p/msg/2126408.  مگه میشه تورو دید وبه قبل دیدنت برگشت.                   مگه میشه تورو دید و از این رویا گذشت✨..........................................................صدام زیره غمت افتاده از نفس~کسی که منو بفهمه استاده فلسفس🫀

من ۲ فصل خوندم ..الان دارم تمرینات دوره ای رو مرور میکنم حال جسمیم و روحیم بد بود نخوندم چون قراره پشت بمونم دیگه نمره واسم مهم نیس در حد قبولی میخونم ..دیشب زیر سرم بودم بخاطر معده درد عصبیم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بازم خوبه بابا خیلی خوبه که خوندی سه فصلو

آره دقیق خوندم، اگه نمونه سوال هم حل کنم قشنگ تو ذهنم جا میگیره اما میترسم از مرور مثل همیشه چون وقتی مرور میکنم یهو حس میکنم چیزی بلد نیستم😂🤦🏽‍♀️ 

خدا کنه شب رو بتونم دووم بیارم از فصل چهار هم بخونم.. 

فصل چهار خوندی؟ اگه آره چطوریه؟ به نظرت چطور میشه ازش نمره گرفت؟ یعنی حفضیات و حلیاتش رو یکم کار کنم؟

...

از روی چی میخونین؟فرمول بیست؟

نه من خود کتاب رو میخونم با تمرینات دوره ای همراه جزوه ای که داشتم. 

الانم میرم نمونه سوال نهایی حل کنم. 

با مرور کتاب. .

...

من ۲ فصل خوندم ..الان دارم تمرینات دوره ای رو مرور میکنم حال جسمیم و روحیم بد بود نخوندم چون قراره پ ...

الهیییی..من میرم دانشگاه آزاد.. اما بازم برای سال بعد کنارش میخونم:) 

پس از الان باید جدی بگیرم تا بتونم سال بعد با شرایط دانشگاه هم بخونم 

وقتایی که خسته میشم میگم فکر کن سال بعده، چطور با خستگی میخوای بخونی. وقتی از الان جا میزنی یعنی سال بعد هم ممکنه جا بزنی با این حرفا خودمو دلخوش میکنم😂😭

هدفمم هست از پارسال بیشتر بگیرم پارسال که گندددد زدم ۱۱.۲۵ بودم. امسال حداقل بالای پانزده بیام. 

...

الهیییی..من میرم دانشگاه آزاد.. اما بازم برای سال بعد کنارش میخونم:) پس از الان باید جدی بگیرم تا بت ...

موفق باشی درستش همینه❤️❤️😅

پشت بودی؟همین که نمراتم رو بالا اوردی نسبت به پارسال عالیه 

من متاسفانه امسال هی فکر فشار اقتصادی و حرفای خاله زنکی و مقایسه و ...خودمو درگیر کردم و کنکورم خراب کردم ..امسال عین چی میخونم میدونم که میخونم شما هم ایشالا به هدفت برسی🤍☘️

آره دقیق خوندم، اگه نمونه سوال هم حل کنم قشنگ تو ذهنم جا میگیره اما میترسم از مرور مثل همیشه چون وقت ...

نه سخت نیست

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه کشتی بودن یه معجزه بود..... همون قدر محال... همون قدر غیر ممکن.... 🌱❤..........................................................................................از طرف یک دختر به دختر دیگه: امیدوارم تو همه جنگ های مغزی که دربارش با هیچکس حرف نمیزنی،برنده باشی:) .............................................................................................. مراقب خودت باش منو که نشناختی خودتو بشناس🌱🌱........................................ ............................ ................ هر وقت ناامید شدی به این فکر کن که، بهترین ورژن تو ارزش جا نزدن رو داره..... 🌱⛓️🕯.............[][............................به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد،چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی⛓️🌱🌙............................... ...................  ................... ..... آهنگی که دوست دارم به خودم تقدیم کنم:تو اون کوه بلندی که سر تا پا غروره،،،،کشیده سر به خورشید غریب و بی عبوره،،،،تو تنها تکیه گاهی برای خستگی هام،،،، تو میدونی چی میگم گوش میدی به حرفام،،،،،، به چشم من به چشم من تو اون کوهی، پر غروری، بی نیازی، با شکوهی، طعم بارون بوی دریا، رنگ کوهی🌱🌙                                       لینک ناشناس رو میذارم حرفی سخنی داشتید بفرمایید😄🫢https://abzarek.ir/service-p/msg/2126408.  مگه میشه تورو دید وبه قبل دیدنت برگشت.                   مگه میشه تورو دید و از این رویا گذشت✨..........................................................صدام زیره غمت افتاده از نفس~کسی که منو بفهمه استاده فلسفس🫀