2777
2789
عنوان

چقدر پسرا راحت درخواست جنسی میدن😐

488 بازدید | 19 پست

😐واقعا عصبیم خیلی عصبیم بیش از حد 

خواهر من از من کوچیک تره یوقتایی شیطونه اما اصلا رل نداشته ۱۹ سالشه خیلی اهل دختر خونگی بودنو انیمه دیدن و دانشگاه میره و کلاس و میاد خونه

بعد ابجیم ی روز میخواست امتحان فرمان بده بعد نوبتش نشده بود امد نزدیک کلاسش نشست ی پسری امد با موتور سمتش پسره با پسرعموش بودن بعد یهو با خواهرم داشت حرف میزد که شماره خواهر منو گرفت 

اره میدونم اشتباه کرده اما خواهرم میخواست بدونه اصلا رل داشتن چه حسیه بعد امد خونه دید پسره بهش پیام داده داشتن اشنا میشدن تو این مرحله خوشبختانه خواهرم کلا هرجی بشه بهم میگه بعد یهو پسره گفت (من ادم وحشیم و وحشی دوست دارم)

خواهرم یهو گفت مگه انسان اولیه منظورت چیه 

یهو پسره گفت اره دیگه خب رابطه از یجایی باید شروع بشه😐😐

اونجا بود که خواهرم گوشیو داد دستم منم نوشتم مرتیکه عوضی همین ادم هایی مثل شما پیدا میشید که زندگی ی دختر سالم رو خراب میکنید با خانوادت بخواب بی غیرت اخر شب امثال مثل تو ریخته برو با همونا شبت صبح کن خیلی ریلکس گفت اره من اهل رابطه جنسیم ولی پسر عموم نیست میخوای با این باشی؟😐😐😐😐

منم گفتم این غلطارو کی مود کرده که داری لفظاشو واسه من میای؟ 

شستمش گذاشتم کنار دوتا دو گوش خواهرم زدم که دفه اخرش باشه از این غلطا میکنه 

ولی واقعا پسرا خیلی عوضین حالا خواهر من سادس احمقه این کارا چیه بعد میان میگن دخترا خیلی باز شدن ؟ هنوز یک ساعت نشده حرف رابطه میزنی؟ چقدر وقیحی تو اخه پرو پرو میگه همه نیاز دارن مخصوصا دخترا 😐😐

کی همچین طرز نگاهیو بوجود اورده ؟ اینکه یکی بگه دخترا بیشتر نیاز دارن تا پسرا ؟ والا تو اول حرفشو کشیدی وسط ک سخل 

جامعه رو همین ادم های امثال این دارن میرینن دختر پسر نداره واقعا شرم اوره  اینکه یک دختر یک پسر مثل این ادم باشن چهار نفر جامعه دیگه رو هوا میره

دخترامون هم بی تقصیر نیستن وقتی قبول نکنن اینقدر وقیح نمیشدن

خودت اگه زندگيتو باور نكنی كی ميخواد بياد واسه آرزوهات بجنگه؟!✨️روياهاى بزرگ، شروع هاى كوچیکى دارن🩷متعهد🫀

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اوضاع جامعه خیلی خراب شده متاسفانه خدا جوان هارو حفظ کنه خودش 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

من اصلا منظورم بع خواهر شما نیست. 

اما دخترا خیلی خودشونو بی ارزش کردن مفت در اختیار گذاشتن که انقد پررو شدن این نر ها. 

اگر دختر ها قدر خودشونو میدونستن این نمیشد ، البته بعضی وقتا ریشه اش کمبود محبت و مشکلات خانوادگی هست اما پسرا احساسات دخترا رو درگیر میکنن و بعد از رابطه و رسیدن به مراد دلشون ولش میکنن مثل یک دستمال کاغذی استفاده شده مچالش میکنن پرتش میکنن دور

✨🪽🩵🐦🕊️ /https//:www.aparat.com/v/vic9o55

من اصلا منظورم بع خواهر شما نیست. اما دخترا خیلی خودشونو بی ارزش کردن مفت در اختیار گذاشتن که انقد پ ...

دقیقا با ی بطری عرق شبشونو صبح میکنن با همه میخوان هزارتا مریضی هم میگیرن

گلم وقتی یه دختر به این راحتی شماره میده خوب معلومه ساده است مخ زدنشم کاری نداره پسرای خوب که دنبال دخترای ساده نمیرن ،بخوانم با کسی باشن هدفشون ازدواجه تر تمیز میرن خواستگاری  

بنظر من هدفشون از دوستی همینه وقت بگذروننو خودشونو تخلیه کنن درصد کمی ان که دوستیشون پاک باشه

اصلا همینه باور کنین همه جایی شده انگار هرکی هم رل داره از قدیم داره 😐

خیلی عصبی شدم از کاره پسره خیلی زیاد فکر میکنن چه خری هستن این درخواستارو میدن

گلم وقتی یه دختر به این راحتی شماره میده خوب معلومه ساده است مخ زدنشم کاری نداره پسرای خوب که دنبال ...

اصلا خواهر من سادس این کارو کرد دیگه هم نمیکنه کو پسر خوب ؟ میان خواستگاری از اینور هم خیانت میکنن

اصلا همینه باور کنین همه جایی شده انگار هرکی هم رل داره از قدیم داره 😐خیلی عصبی شدم از کاره پسره خی ...

باید وقتی خواهرت بهت اعتماد کرده باهاش نرم برخورد میکردی،الانم برو از دلش در بیار.

کاش با خواهرت اون رفتار رو نمیکردی با حرف زدن حل میکردی از این به بعد حرفاشو راحت بهت نمیگه

نه میگه اینطوری نیست دوسم داره میدونه کتک رو واسه خودش زدم اگه دوسش نداشتم که میگفتم برو تو کارش باید یجا بترسه