2777
2789

عمم ۲۰سال پیش رژیم گرفت از ۱۲۰کیلو شد ۷۳تا

۲۰ساله وزنش ۷۰ و۷۳ نه کمتر نه بیشتر

دخترخالم‌۲۱سالشه تو ۱۵سالگی خیلی چاق بود همه بهش میگفتن اومد رژیم گرفت و سرکه سیب میخورد که اصلا برا سنش خوب نبود 

تواین۶سال وزنش از ۵۵بیشتر نشده قدشم ۱۶۳ایناست

فکر نکنین رژیم دارنا نه

هرچی بخوریم میخورن عمم عصرونه میخوره اخر شباهم میخوزه در صورتی من ۲وعده در روز میخورم قرص هورمونیم میخورم خیلی چاق شدم اصلا کم نمیشم😭

💍♥️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید چیزای پر کالری میخوری 

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است
شاید چیزای پر کالری میخوری

بخدا رژیم میگیرم ورزشم میرم اصلا کم نمیشم

دکتر‌گفت بخاطر تنبلی تخمدانته از وقتیم دارو دازه چاقتر شدم😐طوری ک مثلا ۲۰روز پیش رقتم پیش پدربزرگم باز ک رفتم گقت تو این ۲۰روز خیلی چاق شدی

💍♥️

بخدا رژیم میگیرم ورزشم میرم اصلا کم نمیشمدکتر‌گفت بخاطر تنبلی تخمدانته از وقتیم دارو دازه چاقتر شدم� ...

عزیزم منم استعداد چاقی زیادی دارم بعد رمضان 62 بودم تا امروز شدم 66 

از هفته قبل دارم کنترل میکنم خودمو 

منم همیشه یه وعده میخورم ولی کیک و شیرینی زیاد میخورم اونا چاقم میکنن 

خیلی خیلی بده واقعا حسرت خوردن غذا بدون عذاب وجدان به دلم مونده همیشه باید کنترل شده بخورم و در حال رژیم باشم

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است
مجردی یا متاهل؟؟؟اگر مجردی راحت تر میتونی رژیم بگیرییکم اضافه وزن داریچاق هم نیستی

متاهلم از خودم خستم بخدا خیلی کم خوراکم

مثلا رفتیم مهمونی کیک و شیرنی اوردن ذرت این چیزا جز شام هیچی نخوردم از همهه کم خوراکترم

از همم چاقتر میشم😔

💍♥️

متاهلم از خودم خستم بخدا خیلی کم خوراکممثلا رفتیم مهمونی کیک و شیرنی اوردن ذرت این چیزا جز شام هیچی ...

ببین منم متاهلم

ولی رژیم سخت گرفتم

بدون ورزش 

برم مهمانی حقیقتامیخورم

چون برام مزه دارن

بیام خونه رژیممو ادامه میدم

من ازتو بدتر بودم

الان حدود 20کیلو کم کردم

اگر حدود 10کیلو دیگه کم کنم

دیگه تمام میشه

پس روغن و برنج و ماکارونی

خیلی کمش کن

قند و شکر حذف کامل بزن

بقیش درست میشه

خرما و انگور و چیزهای شیرین طبیعی دیگه

هم خیلی خیلی کمش کن

ته دیگ خیلی هوس کردی

کم بخور

خودبه خود

وزنت

کم کم میاد پایین

متاهلم از خودم خستم بخدا خیلی کم خوراکممثلا رفتیم مهمونی کیک و شیرنی اوردن ذرت این چیزا جز شام هیچی ...

دیگه هم یاد بگیر

اگر رژیم سخت میگیری

جلو بقیه نزار بفهمن

خوردنی هاتو بخور

طوری وانمود کن که خودت بهترینی

ولی تو خونه حسابی رژیم بگیر