2777
2789
عنوان

دندون عقل چکار کنم خواهشاً بیاین

79 بازدید | 12 پست

بچه ها دکتر گفت خرابه بکش 

میخام اقدام ب بارداری هم کنم 

۲ تا آسیاب کشیدم ، بنظرتون عقل کمک ب جویدن نمیکنه نگهش دارم 

آخه الان هیچ دردی نداره ، اما دکتر گفت خرابه و ممکنه موقع بارداری اذیت بشی 

بنظزتون عصب کشیش کنم ؟ اگر نکشم واقعا در بارداری ممکنه به درد بیفته ؟ 

عقل اصلا توی جویدن هیچ اثری نداره

اونقدر عقبه که حتی نمیشه مسواکش زد

سالمم باشه بدرد نمیخوره

باعث تخریب بقیه دندونا هم میشه 

منصفانه تر این بود که هرکس تاوان نفهمی خودش را میداد..

حتما بکش تو بارداری بدتر میشه. دندون عقل ب  درد نمیخوره اون آخر کمکی ب جوبدن نمبکنه. اول دندونات درست کن بعد باردار شو

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تاثیری توی جویدن نداره عزیزم

بکش بره که یک وقت توی بارداری دردسر نشه

من دندون عقل‌هام نهفته بودن و اصلا در نیومدن، با جراحی برام کشیدنشون هیچوقت هم احساس نکردم اگه میبودن مثلا عملا جویدنم باکیفیت‌تر می‌بود.

مطمئن شو عصب کشی کنی تو بارداری کاریت نداره و کلا نگه داشتنش فایده داره یا نه

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

حتما بکش تو بارداری بدتر میشه. دندون عقل ب درد نمیخوره اون آخر کمکی ب جوبدن نمبکنه. اول دندونات درس ...

ای بابا.....من ۳ تا خاستم بکشم از ترس هی با فاصله زفتم‌بکشم 

و گفتم شاید اثر داشته باشه تو جویدن 

عصب کشیش نکنم بنظزتون ؟

تاثیری توی جویدن نداره عزیزمبکش بره که یک وقت توی بارداری دردسر نشهمن دندون عقل‌هام نهفته بودن و اصل ...

عصب کشی هم نکنم بنظرتون ؟ 

آخه ۳ روز پیش هم ۸ پایین رو کشیدم ، این پایینه همون قسمت 

دیگ مثل پیرزن ها هیچی ندارم 😔

ای بابا.....من ۳ تا خاستم بکشم از ترس هی با فاصله زفتم‌بکشم و گفتم شاید اثر داشته باشه تو جویدن عصب ...

ببین دکترت چی میگه ولی اصولا عصب کشیش نمیکنن

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
ببین دکترت چی میگه ولی اصولا عصب کشیش نمیکنن

۲ تا هم کشیدم این یک ماه 

چند تا هم روکش و عصب کشی کردم 

هنوز امروز دکتر گفت ۲ تا دیگ هم روکش داری ، عقلم باید بکشی 

وووووووییییییی پوکیدم دیگ 

عصب کشی هم نکنم بنظرتون ؟ آخه ۳ روز پیش هم ۸ پایین رو کشیدم ، این پایینه همون قسمت دیگ مثل پیرزن ها ...

معمولا دکترها می‌گن ارزش نداره هزینه کنی برای حفظ دندونی که کمکی به جویدنت نمی‌کنه. بازم مشورت کن با دکترت عزیزم

معمولا دکترها می‌گن ارزش نداره هزینه کنی برای حفظ دندونی که کمکی به جویدنت نمی‌کنه. بازم مشورت کن با ...

ممنون عزیزم 

از کشیدن هم میترسم ، پریروز هرچی هم بی حسی میزد براحتی سر نمیشد