2777
2789

با احترام نمیپذیرم هیییچ مادری فرزندش رو رها کنه 

کلا نمیتونم قبول کنم والدین بچه رو رها کنن چون نسبت به طفلی که به دنیا اوردن مسئولیت دارن و تحت هر شرایطی حتی به سختی هم که شده باید نگهش دارن و ازش مراقبت کنن مگر در موارد خیلی خیلی خاص

از عشاق چای شیرین و نون بربری با پنیر لیقوان☕️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه ولی مادر هم حق زندگی دارهچرا مادری که حتی کار نداره باید بچه بزرگ کنهفکر میکنی چند درصد از مردا م ...

این مرد آخه خرج میکنه؟با اطمینان میگم نه هیچ خرجی نمیکنه از حرص زنش بچه هارو هم فحش میده و میزنه زیاد دیدم و شنیدم،بعد مادر چه زندگی‌ی میتونه داشته باشه بدون بچه های کوچیکش؟مگه اینکه دلش از سنگ باشه

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

من اعتقادم اینه وقتی مادر شدی باید مسئولیتش روقبول کنی حتی به قیمت فدا شدن خودت 

من خدا رومیبینم به شکل نور درمحیطی نیمه روشن پراز عطر گل با نورهای کوچک معلق درهوا با چشمه کوچک زلال صدای اهنگ صبح درمادرید گوش رو نوازش میکنه ومن درآغوش خداوندم دوستم داره بدون که به من نیازی داشته باشه.

استارتر خداشاهده این بچه ها رفتار پدرشون رو میبینن بعدا عین باباشون میشنما تو فامیلمون زیاد داشتیمبچ ...

شماکه بابچه طلاق زندگی نکردی نظرنده

همسرمن،همیشه میگه قربانی شدم،هرچندخودش باپشتکارخودش الان به جای خوب رسیده ولی همیشه خاطرات اون زمان بی مادریشو میگه،گریه میکنه مرد۴۰ساله

درضمن،خیلی هم همسرم خونواده دوست زن دوسته،بهترین پدربرا بچه هاش

کی گفته عین پدرمیشه؟؟؟

شماکه بابچه طلاق زندگی نکردی نظرندههمسرمن،همیشه میگه قربانی شدم،هرچندخودش باپشتکارخودش الان به جای خ ...

گفتم اگه استارتر بمونه و بچه ها داخل این محیط متشنج بزرگ بشن 

۱۰۰ درصد اونا هم تحت تاثیر قرار میگیرن

دلتنگ آواز قو🦢
شماکه بابچه طلاق زندگی نکردی نظرندههمسرمن،همیشه میگه قربانی شدم،هرچندخودش باپشتکارخودش الان به جای خ ...

الهی شکر که همسرتون از دل بحران ساخته خودشو . ولی مسئله اینه که امار میگه بچه طلاق بیشتر مستعد خودکشی و  افسردگی و رفتار های پر خطره 

نمیشه گفت چون همسر شما تونسته بقیه بچه های طلاق هم میتونن چون ظرفیت وجودی ادمها متفاوته 

زندگیتون پایدار باشه و خوشبخت باشید  

از عشاق چای شیرین و نون بربری با پنیر لیقوان☕️

کی میگه اینده ی بچه ها پیش پدر تباه میشه؟یه مادری که پول نداره چجور شکم بچه هارو سیر کنههمین افکار خ ...

‌پس مهریه چی میشه؟؟مهریه داره،پدر هم باید خرج بچه هارو بده حتی پیش مادرش

مهریه رو میتونه بگیره،خونه مستقل بگیره،یه کار خونگی بیاره کناربچه هاش باارامش زندگی کنه

الهی شکر که همسرتون از دل بحران ساخته خودشو . ولی مسئله اینه که امار میگه بچه طلاق بیشتر مستعد خودکش ...

ممنونم عزیزم،منم همینومیگم،همسرم روحیش خیلی حساسه،بهتره بگم گدای محبته،بایه بوسه،دنیارو بپات میریزه،

خیلی شده قبل ازدواج به خودکشی هم فکرکرده،حتی تودانشگاه میگه دوستام پیشنهاد موادهم بهم دادن ولی میگه به سختی از مشکلات عبور کردم،قبول نکرده هیچ چیو

وواقعا بی کس میشن،بی کس بزرگ میشن بچه های طلاق،همسر منم زیردست نامادری بزرگ شده،یه بچه هم آوردن،برادری ناتنیش

میگه،محبتها عاطفی مالی نثار اون برادرم بود

کتک و فش و بی محبتی و کمی بزرگ شده ازخونه بیرون انداختنا،نثارمن

فحاشی و کتک ک در حد کبودی از طرف شوهرم و بی مسئولیتیش میگ خونه نمیسازم با مادرم زندگی کن

این دیگه بخاطر وضع مالی نیس.دست بزن داره.بد اخلاقی.بی پولی .بی مسئولیتی.کلکسیونه یبارکی

کاربری دست دونفر