2777
2789
اگر میخوای خونه پدری برگردی اصلا طلاق نگیر خیلی دیدم پشیمون میشن اگر میتونی مستقل شی جدا شو طلاق برا ...

اخه روستاییم کجا مستقل شم؟ 

بی پناهی یعنی  ، زیر آوار کسی بمانی ک، قرار بود، تکیه گاهت باشدد..... 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتی ب قیمت کتک و فحاشی ناموسی از طرف شوهرت؟ اگ شوهرم پیشه خنوادش زنداداشاش و.... بهت بگه تخم سگ بگه ...

کلا با خانوادش،قطع ارتباط میکنم

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
کلا با خانوادش،قطع ارتباط میکنم

هرسال خدا منو میزنه ک برو با مادرم زندگی کن

منو تو فشار گذاشته

خودم رو گذاشتم جای اون دو تا بچه. منم یه ننه مزخرف دارم. مزخرفه..‌ مزخرف...جهنم واقعی باشه جاش ته جه ...

چرا؟ 

میگم جقدر عذاب کشیده که حاضر شده بچشو بزاره بره

منم

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

حتی ب قیمت کتک و فحاشی ناموسی از طرف شوهرت؟ اگ شوهرم پیشه خنوادش زنداداشاش و.... بهت بگه تخم سگ بگه ...

من چون خودم دوتا بچه کوچیک دارم نظرم اینه میرفتم ولی با بچه هام ،حتی اگه پدر مادرم نخوان مارو ،تحمل میکنم 

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
علت طلاقش چی بودع؟

فحاشی و کتک ک در حد کبودی از طرف شوهرم و بی مسئولیتیش میگ خونه نمیسازم با مادرم زندگی کن