2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسنپ گزینه تماس امن داره عزیزم میتونید فعال کنید شماره شما مخفی میشه هم چنین شماره راننده . و اینکه پرداخت کارت به کارت گفتن انجام ندین در درگاه پرداخت کنید تو اپ اسنپ یا نقد . 

خودت زندگیت و بساز . یه زن مستقل و قوی از همه جذاب تره.         به هر چی می‌خوام میرسم 😍😍💪💪 دوستان من باردار نیستم تیکت آزمونمه

چجوری میشه؟

وارد برنامه میشی، میزنی روی گزینه اسنپ بعد یه صفحه میاد بالا که مبدا انتخاب کن بالای اون صفحه یه آدمک هست بزن روش یه صفحه دیگه میاد یه بخشی هست به اسم تنظیمات بزن روش بعد میری توی یه صفحه دیگه گزینه تماس امن بزن روش فعال بشه همین

🌶🔥

اسنپ گزینه تماس امن داره عزیزم میتونید فعال کنید شماره شما مخفی میشه هم چنین شماره راننده . و اینکه ...

من همیشه توی اسنپ 

امروز شانس اولین روز تو عمرم که خراب شده بود کارتم

همیشه روی تماس امن بود

حذف کردم نصب کردم یادم رفت بزنم

پس برو امن بگرد شما با اسنپ

ببینید بعضی آدما زیاد میگردن اینور اونور شما شاید خودتون جایی نرید خب 

من با اینکه خودمم ماشین دارم ولی یه وقتای زیادی مجبورم با اسنپ برم و خداروشکر تا الان اتفاق بدی برام نیفتاده یا تجربه بدی نداشتم 

😐🤦‍♀️😂😂😂

چیه من عاشق کلاهم گفت کلاهم خاصه میخواستم ببینم چه شکلیه😂😂😂

یکی از خیرین رفته سوپر مارکت محله دفتر بدهی مردمو گرفته و فرار کرده.میخوام بگم با دست خالی هم میشه کار خیر کرد، دریغ نکنید.😂