دیشب همینجور که توی اکسپلور میچرخیدم یه زوج دیدم دختره ترکمن بود و زن یه مازندرانی شده بود. خونوادهش طردش کرده بودن چون انگار رسمشونه که زن به غیرترکمن ندن! حالا اینا غیر از این موضوع ازدواج مشکلات دیگهای هم داشتن چون هیچ کس رو نداشتن حمایتشون کنه وخودشون دوتا با هم زندگی رو از صفر شروع کرده بودن و هر دو خیلی مظلوم بودن.
اما کامنتا رو میدی حالت تهوع میگرفتی از بس به این بنده خدا فحش داده بودن و چرت و پرت گفته بودن ، چه زن چه مرد.
من قبلا هم دوتا زوج دیگه دیدم که ازدواج این مدلی داشتن اما خب اونا وضعشون خوب بود زیاد برام مهم نبود، ولی دلم برا این دو نفر سوخت.
من موندم چرا این مردها خودشون میتونن زن از قوم های دیگه بگیرن اما دختراشون نمیتونن ...!!!
حالا این هیچی
من داشتم با بابام درباره یه موضوع حرف میزدم که بحث کشید به ازدواج و... دقیق یادم نمیاد بحثمون راجع به چی بود. (یهو حرف خارجی ها و افغانیا، دختر همسایه و...شد)
بابام گفت حالا چه فرقی داره زن ایرانی یا زن افغانی (درباره زن گرفتن مردها بود)😐 من تعجب کردم چون بابام تا این حد روشنفکر نیست🤣 مثلا همین بابام یا اطرافیانم اگه بفهمن یکی زن افغانی شده کلی حرف ...میزنن، حتی اگه طرف مثلا وضع مالیشم خوب باشه و باسواد و...
بعد من موندم این چجوریه که زن بگیری از اینا خوبه اما زن بدی نه😐چرا دخترا هر کاری کنن اشتباهه!
___
یا مثلا همین قضیه مستقلای دبی
دبی الان دیگه مثل قدیم نیست، پر از دختر روس، اپکراینی، پورتوریکویی، برزیلی و...شده. دیگه کی به دختر ایرانی نگاه میکنه. یعنی اینا از دخترهای بیزینسی خواهان بیشتر دارن و معروفترن.
حالا من نمیدونم دیگه چرا هر کی بره دبی و ترکیه بهش میگن بیزینسی یا ...
اگه ببینن یکم لباست بازه که دیگه تمومه!
حالا جااب اینجاست همین آقایون خیلی راحت راحعبه تایلند میحرفن و میرن میان، یا میرن اینور اونور گند بالا میارن و...اما کارهای خودشون رو حساب نمیکنن.
___
نسل جدید ما با نسل جدید کشورهای اطرافمون فرق داره، دختر پسرها دیگه با هم میگردن و...
اگه بخوایی بین کشورهای مسلمون جامعه ما رو با جایی دیگه مقایسه کرد ترکیه هست ...
کشورهای دیگه هنوز سنتی تر هستن ، البته اونا هم همیشه اینجور نمیمونن چون زمونه، زمونهی اینترنته و دیر یا زود وضعیت اونا هم همین میشه، حالا این نسل نباشه نسل بعد.
چندتا موضوع رو با هم قاطی کردم و از کجا به کجا رسیدم🤣