2777
2789
عنوان

خیانت شوهرم حتی شده بااین

393 بازدید | 18 پست

شاید خیلیاتون بگین سخت نگیر اگه سخت نگیری خیانت بزرگترشو میکنه ..

شوهرم ماموریت میره تایمی ک میاد مرخصی همه جوره غذاهای جورواجور اتاق خوابمون بهش میرسم جوری ک خودش میگه نمیخاد تو زحمت بیوقتی بعد بعضی شبا از خستگی زیاد ک بچهامو میخوابوندم خودمم خوابم میرفته گاهی اول صبح میرفتم تواتاق مشترکمون میخوابیدم خلاصه یروز گوشیش روشن،بود رمزشو ندارم از فرصت استفادا گردم رفتم تو کامنت و لایکای اینستاش چون شوهرم عادت داره گاهی پورررن میبینه  بعددیدم خانمه ک برای جلب توجه یا فالوور یا هم شاید تن فروشی با لباسای باز چسبون پست گذاشته اگه بهت بگم بیای خونمون میای! شوهرم کامنت گذاشته بود بله میام دیدن خوشکلیای زیاد تو ازبس قسنگی! من شرمم شد همونجا گامنتشو پاک کردم ولی ماهها گذشت دلم از شوهرم خیلی زده شد یادم نمیره شبی ک بعد مدتها از فهمیدن این قضیه رفتم پیشش بالاخره رابطه داشتیم زجر روحی دیدم وسط رابطه گریم میگرف اون قکر میکرد از اجساساتمه!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخی نانازی وسط چت ب ی هرزه تر از خودش گفته بله میام.. توام جرش ندادی.... و خیلی خوب باهاشم رابطه داشتی... بعد 6 ماه زگیل.. سلام بهونه قشنگ من....... 

دوست داشتن یک نفر بدون دیدن او .به این معنی هست .عشق فقط از چشم نمیاد .بلکه از قلب سرچشمه میگیرد 

من بودم درجا بیدارش میکردم و ازش توضیح میخواستم اینجوری روح و روان و ذهنت همیشه درگیره

بهش گفتم توجیه میکنه ک ازبس غر میزنی اعصاب نداشتم گاهیم میگه انسان خطاکاره

آخی نانازی وسط چت ب ی هرزه تر از خودش گفته بله میام.. توام جرش ندادی.... و خیلی خوب باهاشم رابطه داش ...

کامنت زیر پست اینستا گذاشته 

اسی اکانتش فیکه یا واقعیه?,نمیگه اشنا کامنتشو ببینه؟!