volvo540 مدیر استارتر عضویت: 1404/03/19 تعداد پست: 2034 عنوان نی نی یار 68 بازدید | 5 پست میشه لطفا تو تائید پست های ما کاربرای جدید یه کم سرعت بدید؟هم توی تائید تاپیک ها.این درخواست من وبقیه کاربرایی هست که تازه عضو شدن مثل من.خیلی ممنون از شما.🙏🏼🙏🏼@niniyar پسرم🙂🙃🙌 1404/03/21 | 13:27 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
banuyegolllll عضویت: 1404/03/14 تعداد پست: 14432 ببین یکم محتوا بساز مثل قبلنت تا منتشر بشه. منم خیلیا رو میپرونه. منم بهترشو میسازم. بعد ارسال میشه. پس خلاقیتت کجا رفته برادر من 🌹 « ما همانند شیشه بودیم » . اگر پاکمان میکردند _ میدرخشیدبم. امـــا آنها شکستند و ما هم بریدیم و تامام 💅🚶 با افتخار سر دسته انجمن دلشکسته ها💔💔
volvo540 مدیر استارتر عضویت: 1404/03/19 تعداد پست: 2034 ببین یکم محتوا بساز مثل قبلنت تا منتشر بشه. منم خیلیا رو میپرونه. منم بهترشو میسازم. بعد ارسال میشه. ... ابجی الان انقد مشغله دارم که وقت سر خاروندن ندارم.صبح مشغول کارمبعد از ظهر هم کلاس فوتوشاپ واینا. پسرم🙂🙃🙌
banuyegolllll عضویت: 1404/03/14 تعداد پست: 14432 ابجی الان انقد مشغله دارم که وقت سر خاروندن ندارم.صبح مشغول کارمبعد از ظهر هم کلاس فوتوشاپ واینا. موفق باشی جناب « ما همانند شیشه بودیم » . اگر پاکمان میکردند _ میدرخشیدبم. امـــا آنها شکستند و ما هم بریدیم و تامام 💅🚶 با افتخار سر دسته انجمن دلشکسته ها💔💔
banuyegolllll عضویت: 1404/03/14 تعداد پست: 14432 ابجی الان انقد مشغله دارم که وقت سر خاروندن ندارم.صبح مشغول کارمبعد از ظهر هم کلاس فوتوشاپ واینا. خیلی هم عالی موفق باشین. در پناه خدا « ما همانند شیشه بودیم » . اگر پاکمان میکردند _ میدرخشیدبم. امـــا آنها شکستند و ما هم بریدیم و تامام 💅🚶 با افتخار سر دسته انجمن دلشکسته ها💔💔
volvo540 مدیر استارتر عضویت: 1404/03/19 تعداد پست: 2034 موفق باشی جناب بیا تاپیک اخرم خواهر.با خاطرت شعر گفتم پسرم🙂🙃🙌