2777
2789
عنوان

منو نامزدم

244 بازدید | 21 پست

من با یکی دوستم نامزدم نیس پارتنرمه و باهم خیلی صمیمیم و عاشقانه همو دوست داریم،چند باری همو دیدیم و ازش خیلی مطمئنم ولی یه مشکلی که هست سطح خانوادگی و تحصیلاتمون هم از نظر هم دیگه و هم از نظر خانوادگی بهم نمیخورهم(من تجربی میخونم سال 11 ولی ایشون دیپلم دارن و مغازه دارن و کار خوبی ندارن که پرستیژ اجتماعی داشته باشه) 

پدر من رییس یک جایی هست و پدر ایشون بنا ساختمون(: 

و با این شرایط مطمئنم خانوادع ها راضی نمیشن چه کنیم

چطوری تمومش کنم و فراموش

قضاوت نکنید کاربری دست دو نفره🩵عجیب‌ ترین پارادوکس دنیا ترس ازدست دادن کسیه که مال تو نیست:) واسه رسیدن به ارزوم دعا کن توام ایشالا به بهترین چیزا برسی🩷

ازاول چرا اینا نمیدونستی باهاش رفتی تو رابطه البته اینایی ک گفتی هیچکدوم باعث نمیشه طرف اگه خوبه از چشمت بیفته مورد داشتیم طرف رفته دختره کارخونه دارو گرفته خیلی ام خوشبختن

ی کارایی باهام کردن هم خونام ک هفت پشت غریبه ها جیگرشون کباب شد کاربر اقام 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اولا که پول حلال در آوردن آسون نیس

و قرار هم نیس همه رئیس و شرکت دار باشن

ولی همین که عرضه کار کردن داره و تنبل نیست خودش خیلیِ

هرچند من با دوستی  و..  اصلا موافق نیستم

ولی میگم کات کن

اگه سهم شما باشه بهش میری

اگه پسر دختری رو بخواد همه رو راضی می کنه

خیالت تخت.. 

🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷 بزرگترین خیانت اینکه خودتو کوچیک کنی برای قضاوت یه مشت تماشاچی....

تمومش کن 

ادم عاشق اینچیزا براش مهم نیست اگه عاشقش بودی یا حداقل دوسش داشتی  اینجا میومدی  میگفتی چجوری خانوادمو راضی کنم نه اینکه چجوری تمومش کنم 

چند روز سرد باش  خسته شه یا بهش بگو واضحع که دوسش نداری و بهم نمیخورید 

نظر منو  در صورت مخالفت به هیچ وجه ریپ نزنید و اگه جواب نمیدم در حدم نیستی و اعلان نظرتو  ندیده پاک کردم 

آدم وقتی یکیو دوست داره همه چیزشو دوست داره و کم و کسریاشم میپذیره تو از اول ندیدی شغلش چیه یا خانواده ش چطورن؟ چطور میگی عاشقشم بعد دنبال راه تموم کردن رابطه ای و اونو پایین تر از خودت میبینی؟ 

خدایا راضیم به رضای تو
به نظر میاد قبل از خانواده ها خودت اونو هم شانت نمیبینی چون میگی پدرش بناس وشغل با کلاسی نداره!

از نظر من مشکلی نداره خانوادم اوکی نمیشن

قضاوت نکنید کاربری دست دو نفره🩵عجیب‌ ترین پارادوکس دنیا ترس ازدست دادن کسیه که مال تو نیست:) واسه رسیدن به ارزوم دعا کن توام ایشالا به بهترین چیزا برسی🩷

ازاول چرا اینا نمیدونستی باهاش رفتی تو رابطه البته اینایی ک گفتی هیچکدوم باعث نمیشه طرف اگه خوبه از ...

قرار بود درسشو ادامه بده و رشته ای مد نظرم بود بخونه ولی گفت میرم دنبال صنعت

قرار بود درسشو ادامه بده و رشته ای مد نظرم بود بخونه ولی گفت میرم دنبال صنعت

اگه قول داده بودو زده زیرش این فرد تو اینده ام میتونه بزنه زیره خیلی چیزا بیشتر دقت کن تو انتخابت

اگه قول داده بودو زده زیرش این فرد تو اینده ام میتونه بزنه زیره خیلی چیزا بیشتر دقت کن تو انتخابت

زیاد اهل درس نیس منم ازش خواسته بودم رشته ای که میگمو بخونه ولی گفت پول بهتری در میارم الان تا بخوام برم دانشگاه وگرنه بقیه چیزا اوکیه تاحالا نشده کاری بگه نکنه

آدم وقتی یکیو دوست داره همه چیزشو دوست داره و کم و کسریاشم میپذیره تو از اول ندیدی شغلش چیه یا خانوا ...

من چرا باید خانواده شو ببینم؟خودشو دیدم خوب بود و گفته بود چیزی که میخوامو انجام میده ولی بعدش گفت نمیصرفه اون همه درس بخونی وقتی از الان پول خوبی در میارم

تمومش کن ادم عاشق اینچیزا براش مهم نیست اگه عاشقش بودی یا حداقل دوسش داشتی اینجا میومدی میگفتی چجو ...

بهش گفتم همه چیزو ناراحت شد من از نظر خودم اوکیه خانواده راضی نمیشه واقعیت(: 

میگم از لفظ خیلی عاشقانه پس لطفا استفاده تکن عشق و کار هرکسی نیست تویی که آخر جملت میگی چطوری تمومش ...

گفتم که من مشکلی ندارم ولی من اول رابطه بهش گفته بودم این رشته رو بخون و..   ولی یهو گفت میرم دنبال صنعت و من خانوادم قبول نمیکنن

زیاد اهل درس نیس منم ازش خواسته بودم رشته ای که میگمو بخونه ولی گفت پول بهتری در میارم الان تا بخوام ...

این حرفشم درسته الان دیگه درس تو جامعه امون امنیت شغلی نداره