2777
2789
میگن با یکی قرار داشته .وبه خواسته دختره میرن شیراز. اونم شب قرار داشته با یارو . طرف بنگاهی بود و م ...

همین دیگ اخه یکی نیس بگ ۱۰ شب با متاهل اونم بنگاهی چیکار داری

♥️توجه ♥️اگر تا آخرین لحظه بحث به زخم های طرف حمله نکردی به خانومی خودت افتخار کن، ادمهایی که مثل توهستن خیلی کمن پس مواظب خودت باش❤️🙏🏻

میگن با یکی قرار داشته .وبه خواسته دختره میرن شیراز. اونم شب قرار داشته با یارو . طرف بنگاهی بود و م ...

جنایت خوانی لاله زارع رو دیدی؟  

اونو منم دیدم ولی اخرشم معلوم نشد چی شده

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طفلک مامانش فقط همینو میتونم بگم خدا چه امتحان های سختی میگیره از بعضیا

دقیقا

امیدوارم هیچ کسو اینطوری امتحان نکنه

و اون دختره هم عذاب‌نکشیده باشه ❤️

[اگه با نظرم مخالفی خواهشا ریپ نزن چون برا استارتر نوشتم نه کاربرا]

من امیدوارم رفته باشه خارجچراکه یادمه اخرین تصویر ازش این بوده ک داشته طلا میفروخته

دوربینها همه تشخیص چهره دارن . فرورگاه میرفت یا هر جا شناسایی میشد . ب نظرم دزدیدنش . 

کاش لااقل جنازه ش پیدا بشه حداقللللل اینکه یه خبری ازش بشه .. عکسای پدرش رو میبینم دلم خون میشه

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

مثلاً چه دفاعی میکنن؟؟؟دختره بیچاره چندساله معلوم نیست چی شده

سر قضیه الهه خدابیامرز چندتا شغال بی بته تو سایت میگفتن فرار کرده اصلا دزدیده نشده مگه میشه الکی کسیو بدزدی فلان

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡