2777
2789

سما رو نمیدونم ولی یه ۵۰ روز پیش یه دختر اتباع تو محل کارش توسط نگهبان و رئیس اش کشته میشه و بدنش رو تیکه تیکه میکنن و میندازن داخل اسید ویه هفته پیش تیکه های بدنش پیدا میشه 

دختره ساکن پیشوا بوده و بدنش تو زباله های اطراف حصارک کرج پیدا میشه 

خبرشو سرچ کنید میاد 

فقط خداااا     آقایون درخواست دوستی ندیدن لطفااا 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خانما حواستون رو جمع کنید شب بیرون نرید ظهر بیرون نرید بدموقغ کلا 

جاهایی که خظر ذاره نرید 

خودتون رو در معرض اتهام قرار ندین باهرکسی وارد رابطه نشید زود گول ظاهر ادما رو نخورین 

تعداد ادما زیاد شده با هر نوع تربیتی 

خودمون اگاه باشیم 

حاشیع درست نکنیم برا زندکیمون و.... 

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗
سر قضیه الهه خدابیامرز چندتا شغال بی بته تو سایت میگفتن فرار کرده اصلا دزدیده نشده مگه میشه الکی کسی ...

همیشه دختر جماعت زن جماعت هراتفاقی براش بیفته محکوم میشه توسط یه عده زن ستیز مغزپوک

بچها من یه جایی خوندم که این قضیه فیک بوده یعنی دختره خودش رفته منبع معتبری نبود اخر نفهمیدم این جری ...

فیک بوده پس پدر بدبختش چرا اینقدر داره زجر میکشه 

فقط خداااا     آقایون درخواست دوستی ندیدن لطفااا 
ساعت ۱۰ شب تو شیراز بیرون رفتن خیلی جرئت میخواد اصلا امن نیس . حتی روزش . ۱۰ شب تنها رفته بیرون طل ...

عزیزم اینا شایعه هست پشت یه دختر که معلوم نیست زندست یا مرده اینطوری صحبت نکنین به خدا گناهه .... اخرین تصویری که ازش بود داشت راه میرفت و یه مرد لباس قرمز به طرز عجیب و مشکوکی دنبالش بود . قرار مرار چیه؟ از خونه عمش رفته بود طلا بفروشه بعد که طلاهارو فروخته بود به عمش زنگ زده بود که دارم میام خونه و اخرین پیامش به دوستش بوده که کمک لازم داره اما بعد 20 دقیقه که دوستش زنگ میزنه تلفنش خاموش بوده

خدا عالمه 

انشالا خبری ازش برسه دست خانواده اش خدا بهشون صبربده خیلی سخته وقتی پدرشو میبینم دلم میسوزه میریزم بهم😔

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 

چند وقت پیش دختره با دوست پسرش میره سر قرار

پسره با سه تا از دوستاش که یکیشون دکتره و مادر دختره منشیشه بهش تجاوز میکنن تهش میخوان دختره رو بکشن که یکیشون نمیذاره 

الان همه رو گرفتن دوست پسره ۸ سال و بقیه هرکدوم ۵ سال و دوسال محکوم به زندان میشن ،دختره از دست اونی که ۵ سال زندان براش نوشتن رضایت داده گفته خواستن منو بکشن این مقاومت کرده و نذاشته

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....