2777
2789
عنوان

شده شوهرتونو دوست نداشته باشین

| مشاهده متن کامل بحث + 1814 بازدید | 88 پست

اون حلال خور نیست ، به تو چه مربوطه؟

اگه نخواد خیانت کنه عجیبه با این طرز فکری که شما داری

اگه خانواده اش ایراد داشتن قبل ازدواج نمیدیدی ؟

اون واقعا گناه داره ، هر کسی لیاقت کسی رو داره که با علاقه بهش نگاه کنه ، مخصوصا اگه بحث همسر باشه 

اگه کاری انجام نداده و تو این احساس رو داری 

واقعا برام عجیبه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیخود کردی وقتی دوسش نداشتی بله گفتی عزیزممممگه پسر مردم بازیچه‌ دست شماست؟؟؟؟؟شما هم تا وقتی فکر و ...

عزیزم از هیچی خبر نداری حرف نزن

اونم عاشق چشم و آبروی من نبود که

حتما اونم شرایطی داشت که من براش بهترین و تنها راه بودم

اگه اون تو رو دوست داره بچسب به زندگیت و دوستش داشته باش فکر کردی اگه طلاق بگیری بهترش میاد سراغت نا شکری نکن  بهش محبت کن درست میشه در مورد خانوادش هم میتونی کمتر ارتباط داشته باشی باهاشون 

خدایا هممونو عاقبت بخیر کن
تنها راهم همین بود، خانوادش چطوری بگم مثلا من آدم مقیدی هستم ولی راجبش باباش قبلا تو فامیل یه حرفی ب ...

دوسش نداشته باشی بهش محبت نکنی چند وقت دیگه ازت سرد میشه و میره با دختر دیگه و .....

عزیزم از هیچی خبر نداری حرف نزناونم عاشق چشم و آبروی من نبود کهحتما اونم شرایطی داشت که من براش بهتر ...

پس واضح توضیح بده 

ولی مطمین باش پسرا با کسی که دوسش ندارن ازدواج نمیکنن حتما دوست داره

اون حلال خور نیست ، به تو چه مربوطه؟اگه نخواد خیانت کنه عجیبه با این طرز فکری که شما داریاگه خانواده ...

کسی که پدرش حلال خور نباشه بچش آدم خوبی میشه؟؟؟؟ اونم که منو دوست نداره

میگم اونم شرایطش جوری بود که من براش بهترین گزینه بودم

پس واضح توضیح بده ولی مطمین باش پسرا با کسی که دوسش ندارن ازدواج نمیکنن حتما دوست داره

بخدا از بابام خیلی تجربه های بدی دارم

سنمم زیاد نیس 19 سالمه در حال انفجارم🥲🥲🥲بخاطر همین خیلی ازش میترسم یه کوچولو بخواد باهام حرف بزنم میمیرم از استرس 

من نمیدونم واسه چی تاپیک زدی قشنگم 

و جواب همه رو مرموز و سر بالا میدی

اگه برای راهنمایی و‌کمک تاپیک‌ زدی که اینجوری هیچکی‌نمیتونه کمک کنه 

انگار قط واسه خورد کردن اعصاب بقیه تاپیک زدی با این جوابای سربستت