2777
2789
عنوان

شده شوهرتونو دوست نداشته باشین

| مشاهده متن کامل بحث + 1814 بازدید | 88 پست
همش میترسم بهم خیانت کنمبابام با مادرم همینکار رو کرد میگم خدا تلافی اونو سر من در میاره

انرژی منفی نده گلم مثبت فکر کن تا خوبها سراغت بیاد چرا منفی نگری میکنی

سلامتی و خوشبختی دخترم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

6 ماهه ازدواج کردیم دوران نامزدی و اینا نداشتیم اصلا مستقیم عروسی کردبمراجع به خانوادش میدونم اصلا آ ...

خواهر شوهر منم اصلاااااا خوب نیست و ولی همسرم و برادرش عالی ت خیلی فرق میکنم با خواهر شون ، ربطی ندارع عزیزم الکی ذهنیت تو نسبت به همسرت بد نکن

چه مخ زدنی بابا، مثل خواهر و برادریم باهم😂

پس چطور بله گفتی

بقیه همه چیز از تقدیر بهشون رسید اما من حتی تقدیر هم از دربار غوث اعظم بهم رسید .منم ادنی غلام غوث اعظم .فقیرم بارگاه غوث اعظم. وسیله نیست ما را از دو عالم جز لطف و عطای غوث اعظم. غوث اعظم به من بی سر و سامان مدده قبله ایمان مدده کعبه دین مدده . امداد کن امداد کن از بند غم آزاد کن در دین و دنیا شاد کن یا غوث اعظم دستگیر.خاک بغدادت شود سرمه بیناییم پیر پیران مدده یا شه دستگیر مدده.غوث اعظم بنگر به حالم .الهی خیر گردانی به حق شاه جیلانی .🤲💚

خواهر شوهر منم اصلاااااا خوب نیست و ولی همسرم و برادرش عالی ت خیلی فرق میکنم با خواهر شون ، ربطی ندا ...

خودشم تا الان اونقدر اذیت نکرده ولی میترسم ازش خیلیییی، از سرکار که میاد خونه دلشوره میگیرم

تازه 19 سالمه نمیتونم به این زودی جداشمخانواده خودم... آخه اونم گناه داره

ارتباطی نداره و مهم هم نیست تعداد ازدواج ها و طلاق ها هیچ زندگی تا حالا ثابت نبوده ،ارزش موندن هم نداره به زور موندن چون اصلا عواقب خوبی نداشته 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

عزیزم ای فکرها چیه باخودت میکنی،روزاول بایدفکرمیکردی باباش کیه ننه اش کیه،یعنی چی بابات خیانت کردتو بایدتاوان بدی یعنی متوجه نیستی تو خودتم مثه مادرت اسیب دیدی،شماکه مقیدی اونوقت ای افکارچیه،اول اینکه بچه دارنشو فعلا،دوم همیشه برای زندگیت بجنگ سعی کن شوهرتو بشناسی شما چون یهووارد زندگی شدی انکاربهت شوک واردشده،سعی کن خودتم یه جورایی بری سمتش،زن کانون خانواده هس،تلاش کن،محبت کن،اصلا بع طلاق فکرنکن،اونقدروقت وانرژی ومحبت درحدی که بایدبزاری بزلر تااگه روزی خواستی جدا بشی به خودت حداقل مدیون نباشی،والا سریع به طلاق فکرکردن خوب نییس،به تموم کردن،واردیع زندگی شدی درحد خودت تلاش کن،درحد خودت خانوم خونه ات باش.