2821
2789

من تقریبا ۵ سال پیش به طور اتفاقی متوجه شدیم شوهرم واریکوسل شدید داره اونطوری که گفتن باید سریع برید تهران برای ای وی اف حالا من اصلا قصدشو نداشتم اومدم خونه نوبت عمل زدم براش واسه ماه بعد که عمل کرد تو بیمارستان همش کمرم درد میکرد و تهوع داشتم اومدم بی خیال بودم تا دیدم بدتر میشم بی بی چک زدم مثبت بود الان دخترم ۵ سالشه 😂😂😂😂فقط میخواست کلی پول عمل رو دستمون بذاره

میشه برای براورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستید محتاجم به دعاتون دوست جونام😍اونایی رو که لایک میکنم یعنی صلواتی رو که خواستن براشون فرستادم😍

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خوش بحالتون عزیزم 

خدا به شما هم یه بچه خوشکل میبخشه اما اینکه داستان خودمو گفتم میخواستم بگم نباید استرس بارداری داشته باشی من اصلا تو فکرش نبودم واریکوسلم چیز وحشتناکی نیست مشکلات مردا راحت تر حل میشه تا خانما .اما الان برای دومی چند ماهه اقدامم چون همیشه روزا رو میشمرم واسترسشو کم و بیش دارم تا الان هیچ خبری نشده 

میشه برای براورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستید محتاجم به دعاتون دوست جونام😍اونایی رو که لایک میکنم یعنی صلواتی رو که خواستن براشون فرستادم😍